Kizlar bi bakar mısınız?

Sutsuzkahvem

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
114
82
13
Herkese iyi geceler
Hemen konuya geçiyorum.
Nişanlım burun estetiği olacak küçükken top çarpınca kırılmış üni zamanında yaptırmaya karar vermiş kısmet olmamış. Ben şu an ki halinden gayet memnunum ama nefes alması da sıkıntılı. Olmuşken şekli de düzelsin diyor.
Ablasi bana sürekli sen mi söyledin yapmasın ben memnunum. Sen demişsindir ,olmasın istemiyorum ben vs vs.Yahu senin kardeşin istiyor kadin. Benle ilgisi yok diyorum gene soruyor.

Yine buna benzer nişanlım spora başladı. Ona taktı kafayi. Niye başladı, sen bişey mi dedin ? İşte yoruluyor bi de spora mi gitsin vs vs.
Ki bunu da ben söylemedim söylesem ne var, kötü bişey mi
Ben de abla , sen kaç yıllık kardeşini hiç mi tanımadın kendi kararını vermiş olamaz mı illa benim mi söylemem gerek. Bu söylediğin hoş mu şimdi, Ayrıca ben desem ne olacak, biz aile kuracağız birbirimizden isteklerimiz de olur dedim.
Ay yok yok yok hala aynı sen girdin aklına diyor. Bunun gibi bir sürü şey var.
En son ki olayi anlatıyorum. Sevgililer gününde parfüm aldim. İkimiz bakıp beğenmiştik. Geçen gün evlerine gittigimde nişanlım da onu sıkmış. Kesinlikle ağır değil zaten belli belirsiz kokusu. Kalıcı da değilmiş. Ben ordayken, nerden buluyosun bu adi şeyleri de kullanıyosun çok iğrenç koktu dedi. Yüzünü ekşitmeler tuhaf hareketler.( Beğenmemiş olabilir ona lafım yok ama o tepki ne ? Üstelik benim ona aldığımı biliyordu sormuştu ne aldın diye. e ben de ordayım. Bana biraz saygı? Mesela ben yokken diyebilir.)
Olmaz böyle yarın çıkıp birlikte alalım bu saçma sapan dedi. Ben benim hediyem diyecektim ki nişanlım sutsuzkahveyle birlikte aldık ben çok beğendim abla bunu kullanacağım demesine ragmen saçma sapan işler, yarın bakarız demeye devam etti. Nişanlım uzatma istersen diyince sustu.
Daha neler neler.
Bana fenalik geldi artik cidden. Bi dur ya bi dur görümce demek istiyorum.
Biter mi bu ? Artarak gider mi? Huzur verecek mi bu abla bana ?
Ben 27 nisanlim 33 ablasi 42 yasinda.

Hayirli olsum nurtopu gibi bir gorumcen var;)

Simdiden ufak ufak tavrini koy.
Gerci soylemen gerekeni soyluyormussun ama sen yine devam et.

Nisanlin simdiden net bir dille uyarmazsa evlenince de devam eder

Allah kolaylık versin şimdiden boyleyse ilerisini hic düşünemiyorum. Tavrınızi bir an önce koyun yoksa ilerde çok büyük sorunlarda altta kalan siz olursunuz

gorumce olmak nasıl bır duygu acaba
abımde evlıydı ama benım hıc aklıma boyle hinlikler yapmak gelmezdı ıcınden bı canavar cıkıp kıza ezıyet et kotuluk yap mı dıyor bu gorumceler ne yıyıp ıcıyor da boyle oluyor anlamıyorum

bol cevız yesın o zıhnı acılır

takmayın cıddıye almayın tıpık bır ruh hastası kendı halıne bırakın

Herkese iyi geceler
Hemen konuya geçiyorum.
Nişanlım burun estetiği olacak küçükken top çarpınca kırılmış üni zamanında yaptırmaya karar vermiş kısmet olmamış. Ben şu an ki halinden gayet memnunum ama nefes alması da sıkıntılı. Olmuşken şekli de düzelsin diyor.
Ablasi bana sürekli sen mi söyledin yapmasın ben memnunum. Sen demişsindir ,olmasın istemiyorum ben vs vs.Yahu senin kardeşin istiyor kadin. Benle ilgisi yok diyorum gene soruyor.

Yine buna benzer nişanlım spora başladı. Ona taktı kafayi. Niye başladı, sen bişey mi dedin ? İşte yoruluyor bi de spora mi gitsin vs vs.
Ki bunu da ben söylemedim söylesem ne var, kötü bişey mi
Ben de abla , sen kaç yıllık kardeşini hiç mi tanımadın kendi kararını vermiş olamaz mı illa benim mi söylemem gerek. Bu söylediğin hoş mu şimdi, Ayrıca ben desem ne olacak, biz aile kuracağız birbirimizden isteklerimiz de olur dedim.
Ay yok yok yok hala aynı sen girdin aklına diyor. Bunun gibi bir sürü şey var.
En son ki olayi anlatıyorum. Sevgililer gününde parfüm aldim. İkimiz bakıp beğenmiştik. Geçen gün evlerine gittigimde nişanlım da onu sıkmış. Kesinlikle ağır değil zaten belli belirsiz kokusu. Kalıcı da değilmiş. Ben ordayken, nerden buluyosun bu adi şeyleri de kullanıyosun çok iğrenç koktu dedi. Yüzünü ekşitmeler tuhaf hareketler.( Beğenmemiş olabilir ona lafım yok ama o tepki ne ? Üstelik benim ona aldığımı biliyordu sormuştu ne aldın diye. e ben de ordayım. Bana biraz saygı? Mesela ben yokken diyebilir.)
Olmaz böyle yarın çıkıp birlikte alalım bu saçma sapan dedi. Ben benim hediyem diyecektim ki nişanlım sutsuzkahveyle birlikte aldık ben çok beğendim abla bunu kullanacağım demesine ragmen saçma sapan işler, yarın bakarız demeye devam etti. Nişanlım uzatma istersen diyince sustu.
Daha neler neler.
Bana fenalik geldi artik cidden. Bi dur ya bi dur görümce demek istiyorum.
Biter mi bu ? Artarak gider mi? Huzur verecek mi bu abla bana ?
Ben 27 nisanlim 33 ablasi 42 yasinda.
Artarak devam eder onu durduracak tek kişi nişanlın oda güzellikle değil

gorumce olmak nasıl bır duygu acaba
abımde evlıydı ama benım hıc aklıma boyle hinlikler yapmak gelmezdı ıcınden bı canavar cıkıp kıza ezıyet et kotuluk yap mı dıyor bu gorumceler ne yıyıp ıcıyor da boyle oluyor anlamıyorum

bol cevız yesın o zıhnı acılır

takmayın cıddıye almayın tıpık bır ruh hastası kendı halıne bırakın

Ya ben de anlamiyorum. Daha neler neler diyor. Hele ilk başlarda her hafta sonu biz buluştuğumuzda o da gelmek istiyordu. Her haftanın altını çiziyorum. Abla biz baş başa vakit geçirmek istiyoruz senle de çıkarız bi gün dedim diye ne aglamalar ne aglamalar.
Içim şişti artik.
Takmıyorum ama giderek artar mı, durulur diye bekledim de maşallahı var.

Ya ben de anlamiyorum. Daha neler neler diyor. Hele ilk başlarda her hafta sonu biz buluştuğumuzda o da gelmek istiyordu. Her haftanın altını çiziyorum. Abla biz baş başa vakit geçirmek istiyoruz senle de çıkarız bi gün dedim diye ne aglamalar ne aglamalar.
Içim şişti artik.
Takmıyorum ama giderek artar mı, durulur diye bekledim de maşallahı var.

tovbe estafurullah
hayır asla durulmaz
ya bu sahısı boyle kabul edeceksınız ya da kararınızı vereceksınız
bu tıpler huzur bırakmaz cunku
esın senı ezdırmese bıle bu sahıs senı bezdırır tuketır kavga etsen bı turlu mesafe koysan baska turlu ıyı gecınmek zaten mumkun degıl kı bunla ıyı olabılmekte mumkun degıl

adına uzuldum acıkcası

Back
X