Kızlar bi bakar mısınız

ovulasyontakibi35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2022
129
13
28
28
Kızlar merhaba aklımda bir sürü soru var merak ediyorum benimle aynı durumları yaşayan var mı diye cocuk deniyoruz 28 günde bir adet oluyorum yumurtlama gününden itibaren gün aşırı denedik 10 nisan yumurtlama günüm yumurtlama takibi yapmadım ama ağrıdan anlıyorum olduğumu o gün de denedik 2 gün sonra pembe kahverengi leke geldi yaklaşık 2 3 saat sürdü bir daha olmadı. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif maalesef erken mi yaptım o yumurtlamadan 2 gün sonra gelen leke neydi acaba iki gün öncesine kadar sol yumurtaligim ağrıyordu yumurtlarken de hep sol ağrıyor iki gündür sağ ağrımaya başladı başka da bi belirtim yok her zamanki adet belirtileri diğerleri

Adet oldum sanirim 5 gün sürdü bitti bugün 8 gün dünden beri pembe kanama geliyor eski kan olsa kahverengi leke olurdu ama pembe geliyor hastalığımın 2 . Günü test yaptım daha belirgin silik çizgi vardı ama adet oldum çünkü kırmızıya döndü ilk gün kahverengi geldi ikinci ve 5.gune kadar kırmızı devam etti kan da veremedim nedir bu bilmiyorum ilk defa yaşadım

Acaba dusuk olabilirmi çünkü tarifiniz dusuk kanamasından benziyor ben gecirdimde
Olabilir dün test yaptım silik çıkmıyor şuan ya kimyasal yada dediğiniz gibi düşük kahverengi leke gelmeden bir gün önce çok ağrım oldu gece ağladım hatta belimin ağrısından ertesi gün kahverengi leke geldi sonraki gün kanamaya döndü hatta kırmızı bordo bi renkti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…