2 yil uzun bir sure doktora gittiniz mi?Selam kızlar aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim ve hiç korunmadık fakat hamile kalamadımbu ay bat dan 15 gün önce beta baktırdım 0.545. Çıktı adetime 1 hafta var kasıklarıma özellikle geceleri çok ağrı giriyor bazen iğne batar gibi oluyor sonra geçiyor göğüslerimde hiç ağrı sızı yok
sizin belirtileriniz neler oldu sizce değerim yükselmiş mıdır
2 yil uzun bir sure doktora gittiniz mi
Hayır gitmedim köyde oturuyorum o yüzden bundan önce bir defa gitmiştim hormon testi verdim normal çıktı2 yil uzun bir sure doktora gittiniz mi?
Adet olduğun halde mi hamile idinBende karın ve kasık ağrısı olmuştu. Sonrasında bulantı yaşamıştım. Son olarak çiğ tavuk görüp tiksinince test yapmıştım çünkü kanama yaşadığım için adet oldum sandigimdan hiç ihtimal vermiyordum hamilelige
Hamileymisim 1 hafta kadar kanamam oldu ben adet oluyorum sandım hamilelik şüphem ortadan kalktı. Sonra öteki belirtileri yaşadım test pozitif çıktı doktora gidince düşük tehlikesi atlattığını öğrendim progestan baslatmistiAdet olduğun halde mi hamile idin
Allah analı babalı büyüsün inşallah bende anne olurum en kısa zamanda senden ricam duanı eksik etmeHamileymisim 1 hafta kadar kanamam oldu ben adet oluyorum sandım hamilelik şüphem ortadan kalktı. Sonra öteki belirtileri yaşadım test pozitif çıktı doktora gidince düşük tehlikesi atlattığını öğrendim progestan baslatmisti
Adetime bir hafta var test yapsam çıkar mı varsaHamileymisim 1 hafta kadar kanamam oldu ben adet oluyorum sandım hamilelik şüphem ortadan kalktı. Sonra öteki belirtileri yaşadım test pozitif çıktı doktora gidince düşük tehlikesi atlattığını öğrendim progestan baslatmisti
Amin inşallah rabbim en güzel şekilde sizede nasip etsinAllah analı babalı büyüsün inşallah bende anne olurum en kısa zamanda senden ricam duanı eksik etme
Hamile kalınan zamanla alakalı sanırım benimde ilk olduğu için çok fikrim yok ama bence erken sevinç ya da üzüntü olmasın adetinizin günü gecince yapın istersenizAdetime bir hafta var test yapsam çıkar mı varsa
sadece senin test vermenle olmaz rahim filmi cekilmen lazim esinin sperm testi vermesi lazim. bence zaman kaybetmeden tup.bebek alaninda uzman bir doktora gidin mutlakaHir
Hayır gitmedim köyde oturuyorum o yüzden bundan önce bir defa gitmiştim hormon testi verdim normal çıktı
Amin inşallah gülümAmin inşallah rabbim en güzel şekilde sizede nasip etsinama stres yapmayın çok etkiliyor.. ben sırf bununda sebep olmasıyla erken doğum yaptım.
Saol teşekkür ederim canımHamile kalınan zamanla alakalı sanırım benimde ilk olduğu için çok fikrim yok ama bence erken sevinç ya da üzüntü olmasın adetinizin günü gecince yapın isterseniz
Aynen öyle canım benim inşallah gitmeye gerek kalmaz bu ay mutlu haberi alırımsadece senin test vermenle olmaz rahim filmi cekilmen lazim esinin sperm testi vermesi lazim. bence zaman kaybetmeden tup.bebek alaninda uzman bir doktora gidin mutlaka
umarim gerek kalmaz bende 6yil ugrastim o yuzden doktoru ihmal etme diyorumAynen öyle canım benim inşallah gitmeye gerek kalmaz bu ay mutlu haberi alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?