Kızlar bı bakar mısınız

rabs12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
432
81
28
22
Selam kızlar aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim ve hiç korunmadık fakat hamile kalamadım 🥺 bu ay bat dan 15 gün önce beta baktırdım 0.545. Çıktı adetime 1 hafta var kasıklarıma özellikle geceleri çok ağrı giriyor bazen iğne batar gibi oluyor sonra geçiyor göğüslerimde hiç ağrı sızı yok
💋 sizin belirtileriniz neler oldu sizce değerim yükselmiş mıdır

Selam kızlar aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim ve hiç korunmadık fakat hamile kalamadım 🥺 bu ay bat dan 15 gün önce beta baktırdım 0.545. Çıktı adetime 1 hafta var kasıklarıma özellikle geceleri çok ağrı giriyor bazen iğne batar gibi oluyor sonra geçiyor göğüslerimde hiç ağrı sızı yok
💋 sizin belirtileriniz neler oldu sizce değerim yükselmiş mıdır
2 yil uzun bir sure doktora gittiniz mi?

Bende karın ve kasık ağrısı olmuştu. Sonrasında bulantı yaşamıştım. Son olarak çiğ tavuk görüp tiksinince test yapmıştım çünkü kanama yaşadığım için adet oldum sandigimdan hiç ihtimal vermiyordum hamilelige 😃

Adet olduğun halde mi hamile idin
Hamileymisim 1 hafta kadar kanamam oldu ben adet oluyorum sandım hamilelik şüphem ortadan kalktı. Sonra öteki belirtileri yaşadım test pozitif çıktı doktora gidince düşük tehlikesi atlattığını öğrendim progestan baslatmisti

Hamileymisim 1 hafta kadar kanamam oldu ben adet oluyorum sandım hamilelik şüphem ortadan kalktı. Sonra öteki belirtileri yaşadım test pozitif çıktı doktora gidince düşük tehlikesi atlattığını öğrendim progestan baslatmisti
Allah analı babalı büyüsün inşallah bende anne olurum en kısa zamanda senden ricam duanı eksik etme 🤰🏻🙏

Allah analı babalı büyüsün inşallah bende anne olurum en kısa zamanda senden ricam duanı eksik etme 🤰🏻🙏
Amin inşallah rabbim en güzel şekilde sizede nasip etsin ♥️ ama stres yapmayın çok etkiliyor.. ben sırf bununda sebep olmasıyla erken doğum yaptım.

Back
X