kızlar bi bakar mısınız ?

wish-hope-love

kız annesi + kız babası :)
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
991
457
35
kızlar iki gündür karnımda yatarken ve ayağa kalktığım sırada bir ağrı oluyor. öyle ki sırt üstü yatamıyorum sancı giriyor, soluma yatmam daha sağlıklı olmasına rağmen sol tarafıma yattığım zaman çok şiddetli bir sancı girip bi anda geçiyor. dün gece resmen uykumdan uyandım acaba ciddi bir şey midir yoksa normal midir? çok endişeleniyorum sizlerde de bu tür sancı ağrı adı her neyse oluyor mu?

Canım gaz sancısına benziyor anlattıkların. Benim de böyle olup 2-3 gün geçmediği olmuştu.

Haa bir de rahim büyüdüğü için gerilme ağrısı da olabilir. Ani hareketlerden kaçın. :)

geçen hafta 2 gün çektim benzeri bi ağrıyı korkudan doktora gittim idrar yollarıyla ilgili olabilir dedi tahlil yaptırdım temiz çıktı. o zaman doktorum dediki alışacaksın demekki rahim genişliyor korkma yani ama yine de doktoruna danış hepimizin ağrı eşiği farklı

cevap yazan arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim 2 gün sonra randevum var doktoruma danısacağım inş kötü bir şey çıkmaz.

bencede gaz olabilir bende o agriyi yasadim dayanilacak gibi deyildi cok korktum birsey oldu diye ertesi gunu hafifledi.ilk zamanlar gaz cok sorun yaratiyor ara ara yine rahatsiz ediyor allahim bebeklerimizi korusun insallah

Bende sol tarafıma çok yatamadım anca sağ tarafım tutulunca değiştirmek için yattım çok şükür de sonuna yaklaştım içini ferah tut

yatak sert geldiği için oluyormuş galiba kızlar yatağı değiştirince ağrım azaldı çok şükür.

doktoruma da sordum çok su içmem gerektiğini söyledi. tahlil istemedi ama idrar yollarında bi sıkıntı olabileceğinden şüphelendi.

X