Kızlar bi bakar mısınız ??

Gzm38

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
979
322
333
mrb kizlar. fikrinize ihtiyacimiz var.gorumcem 5 yıl önce biri ile tanıştırılmiş. oğlanın annesi,ablası, oğlanla beraber gelip aileler tanışmış. oğlanın annesi askerlik var demiş. sonra kızın komşuları görümcemi değil ama aileyi kötülemiş. oğlanın annesi istemiyorum demiş. görümcem ve oğlan ayrılmıyorlar ama evlenemiyorlarda. sorum şu. oğlan annesine görümcemi tanımasını söyleyecek ama eve götürmek isterse annesi reddede bilirmiş. başka nasıl tanışma durumu sağlanabilir. birde ilişki sizce ilerde nasıl olur.

Konu ilgili bölüme taşınmıştır.Bilginize.

Bu ilişkiden bir cacık olmaz bence

Şimdiden bu kadar söz sahibi olan kayınvalide adayı, sevgilisini istemediğini bile bile annesinin ayağına götürmek isteyen koca adayı ve tüm bunlara sessiz kalan vefakar cefakar gelin adayı.. Çok bilindik bir kombinasyon gerçekten gözümde yaprak dökümündeki Cevriye Hanım - Tahsin ve Fikret canlandı. İnşaallah öyle olmaz.

Zaten gidip görmemişler mi ? Hangi akla hizmet gidecek evine ? Annesi kabul etmez diye değil kendi istemiyor diye gitmesin.
Şimdiden anne istemiyor diye 5 yıl uzatan adamdan ileride çok çeker.

Başka türlü tanışmaları ancak dışarıda cafede v.s olur ki bence adam ikna etsin gitsinler istemeye.

Durumlar karisik. Bence birakin gorumceniz kendi kararini kendi versin. Iliskiniz nasil bilemem tabi ama bu isler zor isler. Sonucu kotu olursa olay size patlamasin diye dedim. Tabi tercih sizin yine de.

Asla gitmesin..Görümceniz böyle sorunlar üstüne bir evlilik yaparsa hayatını bitirir. .Bugün Kadın istiyorum dese yarın tekrar problem cikartir biraz bilinçli olsun..Evlilik toz pembe yürümüyor malesef..Başta bu kadar problem varsa sonu sadece hüsran olur açık ve net..

Kadin istemiyo, bahaneler buluyor.
Görümce bu durumda hala kadina kendini begendirmeye gidicek.
Görümceniz ezikmi, gurursuzmu. Adama diyemiyomu, bu meseleyi
Hallet yada herkes kendi yoluna diye.

Sinir oluyorum kendini bi durumlara sokan genc kizlara.

oğlan nikahı kıyalım biz hiç gitmeyelim kendileri gelmek zorunda kalsın diyomus ikiside böyle düşünüyo sizce böyle yapması doğru olur mu kv etkiler mi ? [(bide boşanmaya karşı bi aile olduğu için. (oğlan söylüyo ) ]bide bu aile maddi durumu iyi olan bir aile evliliği bedavaya getirmeye çalışan bi aile değil. bunu hallet evlenelim yada bu iş bitsin diyo görüncem ama oğlan evlenmeye çalışıyo aileden de vazgeçemiyo nede ayrılıyo arada kaldı oğlan.

balık baştan kokar
bu ılıskıyı zorlamanın anlamı yok
ya aılelerı takmayıp tavırlarını kesın koyıp evlenıyoruz dıcekler ve kımseyle gorısmıcekler
ya da hayırlısı deyıp ayrılcaklar

kızın yapacağı bir şey yok, oğlan ikna edecek aileyi.
ikna edeceğim iye durduk yere izzet'i nefsine zarar verecek görümceniz., kadına gitmesi çok gereksiz çok yersiz.
oğlan adam gibi adamsa çözüverir, değilse de yapacak bir şey yok.

neden kötülemişler aileyi? yani ne demişler? bence siz karışmayın bence arada kalan siz olursunuz.

aile içi kavgaları hiç bitmez tartışmacı bi aile demişler ama öyle değiller öyle olmadıgını oğlanda biliyo bu yüzden de bırakmıyo ama annesinide ikna edemiyo ve oğlanın dediği annem seni tanısa benden daha çok sever diyomuş ama annem çok inat biri olduğundan inadını kıramıyorum diyo. görümcemle yazıyoruz kendi sayfasına giremiyo maili açamadığımdan kendi de okuyo sizin yazdıklarınızı

Saçmalamasın bir de o kadının ayağına mı gidecekmiş taviz tavizi doğurur şimdi böyle yaparsa ilerde yandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…