kizlar bi bakar misiniz

Elenora004

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
265
63
18
kizlar braz ozel ama gebeligin ilk haftalarinda iliski olmasinda bi problem varmi ?esim ve ben tedirgin oluyoruz.doktora sordum ilk 3 ay onermiyorz dedi. herhangi bi dusuk riskimiz kanamamiz yok sukur.hic de olmadi 7.haftadayiz..bi yardim edin :110::halay:

kizlar braz ozel ama gebeligin ilk haftalarinda iliski olmasinda bi problem varmi ?esim ve ben tedirgin oluyoruz.doktora sordum ilk 3 ay onermiyorz dedi. herhangi bi dusuk riskimiz kanamamiz yok sukur.hic de olmadi 7.haftadayiz..bi yardim edin :110::halay:
Tüp bebek tedavisiylemi hamile kaldiniz veya düşük tehlikenizmi var ?bunlar deilse ilişkinin sakincasi yok diye biliyorum :kahve:

Ben bu 3 ayi yeni duydum ve çok garipsedim, bana doktorum hic boyle birsey demedi.
Belki size ozgu bir durumdur.

doktorunuz 3 ay öneriyoruz dediyse biraz sabredin canım.. bana yasak mesela...

Yani sikinti yojsa neden yasaklarlar anlamam. Zaten bu durunda dikkat ediyorsun iliskide de. İnsanlari bu durumdan mahrum etmenin anlami ne? Yapin yavrum birsey olmaz hirpalamayin cok sarsmayin. Rabbime emanet kasmayin ya relax.

Yani sikinti yojsa neden yasaklarlar anlamam. Zaten bu durunda dikkat ediyorsun iliskide de. İnsanlari bu durumdan mahrum etmenin anlami ne? Yapin yavrum birsey olmaz hirpalamayin cok sarsmayin. Rabbime emanet kasmayin ya relax.

öyle tabii.. başka kist vardı yasaklandı. kist eridi yasak kalktı sonra başı aşağıda diye yasaklandı.. bekliyoruz yukarı dönmesini başının :D

öyle tabii.. başka kist vardı yasaklandı. kist eridi yasak kalktı sonra başı aşağıda diye yasaklandı.. bekliyoruz yukarı dönmesini başının :KK70:
İstisnai durumlar olabilir cnm.yinede cok derine inmeden daha yuzeysel iliski olabilir bence. Yani bu da bir ihtiyac ve bence insana iyi gelen bir ihtiyac ozellikle de ona en ihtiyacin oldugu an bu zamanlar

İstisnai durumlar olabilir cnm.yinede cok derine inmeden daha yuzeysel iliski olabilir bence. Yani bu da bir ihtiyac ve bence insana iyi gelen bir ihtiyac ozellikle de ona en ihtiyacin oldugu an bu zamanlar

kesinlikle :) az da olsa işte oluyor ama ikincim zor geçiyor:)

Annenin bence begenilmeye arzulanmaya daha cok ihtiyaci oluyor, doktor ne dediyse o tabi ama tehlike yoksa kibar kibar yapilmali bence

Back
X