• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi bakar mısınızz😂

Ayysssko

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
862
225
23
25
Kızlar 14+3 deyim şu an. Cinsiyeti çok merak etmeye başladım. Ama şu an kontrol zamanım değil daha 16.haftada kontrolüm var. Şehir hastanesinde bugüne randevu var alıp gitsem yalnızca cinsiyet için gittiğimi söylesem sorun olur mu sizce yani kontrol zamanım olmadığı halde cinsiyet için muayeneye gidilir mi? 🫣

Normalde özelde muayene oluyorsanız bence gerek yok devletteki bazı ultrason cihazları iyi olmuyor hem zaten sürekli ultrasona girmek de sakıncalı ama siz bilirsiniz tabiki erken haftalarda keseden ve yerleşme yerinden tahmin ediyormuş kese fasulye gibiyse erkek düzgünse kız gibi bunlrla mi idare etseniz 🤣🤣

Normalde özelde muayene oluyorsanız bence gerek yok devletteki bazı ultrason cihazları iyi olmuyor hem zaten sürekli ultrasona girmek de sakıncalı ama siz bilirsiniz tabiki erken haftalarda keseden ve yerleşme yerinden tahmin ediyormuş kese fasulye gibiyse erkek düzgünse kız gibi bunlrla mi idare etseniz 🤣🤣
Aslında 15.haftaya giricem çoğu arkadaşıma 13. De falan dediler demedileri lazım 🫣 karışık ya özele de gidiyorum devlete de

Kese böyle ahahahha

Eklentiler

• 1000039810.webp
    1000039810.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 16
valla benim doktorum 16+5ten önce söyleyemedi. hem de erkek olduğu halde. güya erkek bebek erken gösterir kendini ama biz 16da gördük. ki özellikle devlette doktorlar 10-20.haftaya kadar cinsiyetle ilgili yorum yapmak istemiyor. benimki özeldi ona rağmen cinsiyet için erken demişti.

valla benim doktorum 16+5ten önce söyleyemedi. hem de erkek olduğu halde. güya erkek bebek erken gösterir kendini ama biz 16da gördük. ki özellikle devlette doktorlar 10-20.haftaya kadar cinsiyetle ilgili yorum yapmak istemiyor. benimki özeldi ona rağmen cinsiyet için erken demişti.
Benim çevremde özele gidenlere 13.haftada dediler ya erkeklere özellikle 🫣 demek ki pozisyona ve doktora göre de değişiyor

Benim çevremde özele gidenlere 13.haftada dediler ya erkeklere özellikle 🫣 demek ki pozisyona ve doktora göre de değişiyor
belki de çünkü aynı doktor eltime 12.haftada erkek demişti 🙄 bende göremedi demek ki ama 16+5te gayet ben de görmüştüm pipiyi 😂 benim oğlum gebelik boyunca öyleydi ama sadece detaylı usgde yüzünü net göstermişti onun dısında hep plasentaya yapıştırıyordu yüzünü

Back