Tşk ederim cnm bnde öyle ypmak istiyorum ama ona bunu anlatamıyorum bu ara huzursuzluk konumuz oldu napıcağımı bilmiyorumYoo bencillik degil
Iki tarafin da istemesi sart. Sen kendini hazir hissetmeden asla yapma cocuk
Evet bende ağır bi sorumluluk olucağını düşünüyorum, görmezden gelicek bi karakterimde yok o yüzden dha da sıkıntı bna cnmBence ne zaman kafana yatarsa tamamdır evliliğim oturdu dersen o zaman yap. Çünkü insan sonradan çocuk için bazı şeyleri görmezden geliyor. Ahhh ahhh.
Anlat guzel guzelTşk ederim cnm bnde öyle ypmak istiyorum ama ona bunu anlatamıyorum bu ara huzursuzluk konumuz oldu napıcağımı bilmiyorum
Israra karşı napmalıyım defalarca anlattım en büyük zahmeti anne çekiyo ilk başta anne istemeli ztn öyle değil mi npsam bilemedimOnun çocuk istemesi en doğal hakkı ise sizinde şuan istememeniz en doğal hakkınız. Sonuçta 9 ay karnında taşıyacak olan sensin , böyle konularda ısrar olmamalı .
Güzel güzel anlatın şuan o psikolojide değilim , senin ısrarınla olursa kendimi iyi hissetmem ikimizinde istemesi lazım falan de.Israra karşı napmalıyım defalarca anlattım en büyük zahmeti anne çekiyo ilk başta anne istemeli ztn öyle değil mi npsam bilemedim
Aynen de öyle oluyo.. hele ilk aylar çok zahmetli.. gaz sancısı uykusuz geceler ağlama krizleri... eşim elinden geldiğince yardımcı oluyodu fakat iş yoğunluğundan haftada 2 veya 3 gün evde oluyodu.. ben ayaklı cenaze gibi geziyodum.. bi de istemeden doğurursanız hepten eziyet gelir sizeIsrara karşı napmalıyım defalarca anlattım en büyük zahmeti anne çekiyo ilk başta anne istemeli ztn öyle değil mi npsam bilemedim
Söyledim bunları ama bakalım nasıl devam edicek süreçGüzel güzel anlatın şuan o psikolojide değilim , senin ısrarınla olursa kendimi iyi hissetmem ikimizinde istemesi lazım falan de.
Evet cnm aynen öyle Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu eminim ki çok güzeldir annelik kutsal bişey ama işte elimde değil hayırlısı olsunAynen de öyle oluyo.. hele ilk aylar çok zahmetli.. gaz sancısı uykusuz geceler ağlama krizleri... eşim elinden geldiğince yardımcı oluyodu fakat iş yoğunluğundan haftada 2 veya 3 gün evde oluyodu.. ben ayaklı cenaze gibi geziyodum.. bi de istemeden doğurursanız hepten eziyet gelir size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?