Kızlar bi bakarmısınız bencillik mi ediyorum

ada1180

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
162
114
303
Kızlarr eşim bebek istiyor ve ben hiç hazır değilim.. 1 yıllık evliyiz çok tartışıyoruZ sevgimizden eminiz ikimizde ama ikimizde dik olduğumuz için sanırım hep bi yerde bi pürüz çıkıyo. Ben tamam artık oturdu bu evlilik diyip salamıyorum kendimi hep mantık diyo bi tarafım. Bi anlık mutluluğuna kapılıp yapma fln bilmiyorum karışık duygular içindeyim. Doğum kontrol ilacı kullanıyorum bana bırak diyo sürekli ama bırakmayı düşünmüyorum. İkimizde istemeliyiZ bence tek taraflı olurmuki? Acaba ona haksızlık mı ediyorum diyo bi tarafım .. Bende baba olmak istiyorum diyo ( bana kalsa 1 sene dha falan yapmamalıyız ona bunu nasıl anlatabilirim çocuk konusu açılınca gerçek anlamda morali bozuluyo çok istiyo bnde bir o kadar şuanlık düşünmüyorum.. Yorumlarınıza ihtiyacım var bencillikmi ediyorum

Bu bencillik değil ki...Sadece ileriye yönelik düşünüp tartıyorsunuz.En mantıklısıda bu zaten...Ama dediğiniz gibi iki tarafında istemesi lazım...Eşinize dair kuşkularınızı yenmeye çalışın.Ona bu kuşkulardan bahsedin.

Onun çocuk istemesi en doğal hakkı ise sizinde şuan istememeniz en doğal hakkınız. Sonuçta 9 ay karnında taşıyacak olan sensin , böyle konularda ısrar olmamalı .

İkinizin de kararı fakat doğuracak olan sizsiniz.. sizin hazır hissetmeniz çok daha önemli.. en doğrusunu yapıyosunuz bence acele karar vermeyin sonrasında sıkıntılar olabiliyo çünkü

Bence ne zaman kafana yatarsa tamamdır evliliğim oturdu dersen o zaman yap. Çünkü insan sonradan çocuk için bazı şeyleri görmezden geliyor. Ahhh ahhh.
Evet bende ağır bi sorumluluk olucağını düşünüyorum, görmezden gelicek bi karakterimde yok o yüzden dha da sıkıntı bna cnm

Tşk ederim cnm bnde öyle ypmak istiyorum ama ona bunu anlatamıyorum bu ara huzursuzluk konumuz oldu napıcağımı bilmiyorum
Anlat guzel guzel
Bakamam cocuga de
Bakamam deyince de ille hadi hadi demez herhalde
Dokuz ay tasiyacak olan sensin ki bu daha en kolayi. Dogduktan sonrasi buyuk sorumluluk. Alamam o sorumlulugu de

Onun çocuk istemesi en doğal hakkı ise sizinde şuan istememeniz en doğal hakkınız. Sonuçta 9 ay karnında taşıyacak olan sensin , böyle konularda ısrar olmamalı .
Israra karşı napmalıyım defalarca anlattım en büyük zahmeti anne çekiyo ilk başta anne istemeli ztn öyle değil mi npsam bilemedim

Israra karşı napmalıyım defalarca anlattım en büyük zahmeti anne çekiyo ilk başta anne istemeli ztn öyle değil mi npsam bilemedim
Güzel güzel anlatın şuan o psikolojide değilim , senin ısrarınla olursa kendimi iyi hissetmem ikimizinde istemesi lazım falan de.

Aynen de öyle oluyo.. hele ilk aylar çok zahmetli.. gaz sancısı uykusuz geceler ağlama krizleri... eşim elinden geldiğince yardımcı oluyodu fakat iş yoğunluğundan haftada 2 veya 3 gün evde oluyodu.. ben ayaklı cenaze gibi geziyodum.. bi de istemeden doğurursanız hepten eziyet gelir size

Evet cnm aynen öyle Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu eminim ki çok güzeldir annelik kutsal bişey ama işte elimde değil hayırlısı olsun

Bencillik yapmıyorsunuz hatta eşiniz düşüncesizlik yapıyor bir evlat büyük sorumluluk anne baba kendini hazır hissetmeli özellikle anne hissetmeli çünkü bakımların bir çoğu bayana kalıyor vücudumuz değişiyor hormonlar ters düz oluyor gece uykuları emzirme herşey bize bakıyor

bebeği olan bir yakınızın varsa ziyarete gidin

görünce anlar belki

onların sorumluluğu öyle uzaktan agucuk diye severek alınmıyor

hatta azıcık hastane önüne gitse bile anlar

iyide o bebek dogdumu bebege tüm vaktini harcayacak olan sensin.
bence bencillk eden o.

Bencilik degil
Doguracak olan sensin senin hazir olman gerekiyor , senin daha cok istemen gerekiyor
.
Esine bunu anlat ve konuyu kapatmasini iste belki anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…