Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
benim oğlum iki yaşında oda vuruyor kırıyor ya kısacası beni resmen dövüyor,bazen cığrımdan cıkıyorum ve cok kızıyorum ve yanlış birşey yaptıgında eline vuruyorum....dogum yapmadan önce herzaman kendi kendime söz vermiştim asla kızmicam,bağırmicam her istediğini yerine getirecem diye ama olmuyormuş....artık ağlama sesine tahamül edemz oldum.....yemek yediremiyorum çünkü o yemek yemek yerine sadece oynuyor döküyor.......zormuss yaaa gercekten........onu en iyi şekilde yetiştirmek isterken budenli olacagını hiç tahmin edememiştim!!!!inşallah gecer......yanlız sizlere bir tavsiyem tüm dünya ülkelerinde uygulanmıs ve %99 BASARI ELDE ETMİŞ BİR KİTAP VAR sadece uygulamak cok önemlimyş bunu benim yengemden duydum ve o basarmış...kitabın yazarı annete kast zahn -her cocuk eğitilebilir diye.daha bende almadm ama öven 10larca tanıdık anneler duydum.denemek lazım =)
gelelim asıl sorum ben oglumu 8 ay emdirdim ve daha sonrasında sürekli biberon verdim bugun artık 2 yaşımızdayız ve o hala deliler gibi günde 2 lt ve fazlası sadece süt içiyor.drumuz su ile karıştır dedi verdm ama kabul etmedi.biberon saniyede agızında olmassın ağlama krizlerine giriyor...geceleri uyanmaktan bıktım.....bıkmayı gectim süt kansızlık yapıo ve hiç yemek yemiooooooo napmam lazııım yardımcı olun lütfen....:tomato:
öylesine işte...
Kayıtlı Üye
Aynı sorun benim oğlumdada vardı.Aşırı süt içiyordu.Dr.a götürdük bizde.Muhtemelen demir depoları boşalmıştır dedi.Demir eksikliğide iştahsızlık yaparmış.ıyice süte yönelir dedi.Bu bir kısırdöngü dedi.Ve o zaman demir ilacı verdi.Tendürdiyot gibi birşeydi.O biraz iştahını açtı.Birazda olsa yer olmuştu.Şimdide 2 aydır kreşe gidiyor.Orada yemeklerini yiyormuş.Bu sayede süt içmesi azaldı.Sadece akşam içebiliyor artık.Bende süt ısıtmaktan bıkmıştım artık.:bbo:Seni çok iyi anlıyorum.Biraz daha sabret.Kreşte bayağı değiştiriyor bazı şeyleri.Bide parkta falan yemiyormu yemek.Yada hamburger türü falan.(Denemişsindir gerçide.Benimkide bi fikir işte) Çünkü karınları tokken çokta talep etmiyor benimki sütü.Sırf midesine süt girdiği zamanlar hep süt istiyordu.Vallahi allah kolaylık versin.Büyüyecek ama zorr işte.:Saruboceq:
öncelikle cok sevindim sütü azaltmış olmasına....ben ogluma herhangi bi yiyecek eline verdiğim zaman öykürmeye başlıyor bu onun midesini bulandırıyor.aslında dediğin gibi sütü az<altmış olsa mutlaka yemek yiyecek hic bir canlı aclığa dayanamaz.ama şu demir ilacını bende uygulıyacagım.zaten tırnaklarında beyaz lekeler var buda demir eksikliğinden kayanaklanıyor.saol valla bak senin sayende bişey daha ögrenmiş oldum hiç aklıma gelmemiştidemir eksiklğinin süt isteğini fazlalaştırması.....cok teşekür ederiiim =))))
annesinin sosisi o :)
Kayıtlı Üye
canım günde iki litre süt çok çok fazla.1 yaşından sonra günde ort. 500 cc öneriyor doktorlar.2 litre süt içtiği için elbette yemek yemez.emzirmeyi bıraktıktan sonra ek gıda yerine süte ağırlık verdin sanırım her istediğinde süt verdin ondada iyice alışkanlık haline geldi.
kendi başına demir ilacına başlama önce bi doktora götürüp demir eksikliği olup olmadığına baktır.varsada doktor sana bi kan ilacı yazar.sonrada kademeli olarak azalt sütü.onun yerine sebze,meyve,et,yoğurt yedirmeye çalış.ilk başta istemeyecektir ama pes edip tekrar süt verme bi süre sonra mutlaka alışacaktır.
canım günde iki litre süt çok çok fazla.1 yaşından sonra günde ort. 500 cc öneriyor doktorlar.2 litre süt içtiği için elbette yemek yemez.emzirmeyi bıraktıktan sonra ek gıda yerine süte ağırlık verdin sanırım her istediğinde süt verdin ondada iyice alışkanlık haline geldi.
kendi başına demir ilacına başlama önce bi doktora götürüp demir eksikliği olup olmadığına baktır.varsada doktor sana bi kan ilacı yazar.sonrada kademeli olarak azalt sütü.onun yerine sebze,meyve,et,yoğurt yedirmeye çalış.ilk başta istemeyecektir ama pes edip tekrar süt verme bi süre sonra mutlaka alışacaktır.
evet bukonuda haklısın cünkü her ağlamasında ağızına tıkamıstım biberonu.özellikle emziği bıraktıktan sonra biberonu emzik gibi emmeye başladı.....dra gitmeliğim bu konuda haklısın.......galiba beni zor günler bekliyor....