Gebeliğe Hazırlık Kızlar bi bakarmısınız ovulasyon testlerime

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yldzyldzay

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2021
557
352
33
Bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim bebek isteyeli 5. Ay bu ay pik oldu sanırım şimdi nasil değerlendirsem napsam kullanip gebe kalanlar bilgisi olanlar bi yardımcı olurmusunuz

en sonuncusu pik:) bugunu degerlendır. yarın da yap yarın koyu olursa yıne degerlendır. sılık olursa zaten degerlendırmen lazm :))

En sondaki pik inşallah o mutlu haberi alırsin değerlendir canimmm

Bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim bebek isteyeli 5. Ay bu ay pik oldu sanırım şimdi nasil değerlendirsem napsam kullanip gebe kalanlar bilgisi olanlar bi yardımcı olurmusunuz Eki Görüntüle 2885079
Silinince değerlendirmeyi sakın atlama. Çatladığı gün gebe kalma oranın daha yüksek

Kızlar merhaba ben pko yum ovülasyon testlerim bu şekilde ama bahsedildiği gibi t cizgisi c cizgisi kadar çok koyu olmadı sizce yumurtlama olmuşmudur

Eklentiler

• IMG_20210706_194457.webp
    33 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20210706_194504.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 43
Eki Görüntüle 2885320 benimkine de baka bilirmisiniz.bu ay ilk defa testle deniyorum.16ci gun biraz koyulasti sanki ama aksam tekrar yaptim yeniden siliklesti
Ca
Eki Görüntüle 2885320 benimkine de baka bilirmisiniz.bu ay ilk defa testle deniyorum.16ci gun biraz koyulasti sanki ama aksam tekrar yaptim yeniden siliklesti
Canım sanki tam olarak olmamış gibi ne zaman yapmaya başladın adetin kaç günde bir oluyor

en sonuncusu pik:) bugunu degerlendır. yarın da yap yarın koyu olursa yıne degerlendır. sılık olursa zaten degerlendırmen lazm :))
Rica etsem benim testime de bakar mısınız üç gündür böyle çıkıo

Eklentiler

• BC55E34F-D943-4E3C-8496-F6F951EF1781.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 40
Rica etsem benim testime de bakar mısınız üç gündür böyle çıkıo
daha once pık almıs mıydın? resımde ılkınde c t den koyu dger ıkıs pık durumda. 2 gun ust uste pik alan var tabı. bugunu degerlendırın bence . bazı kısılerde bu normal seyır bazılarında catlama olmadıgında sureklı cıkar. sen yıne de kacırma bu gunu yarın siliklesr yuksek ıhtımal

Ca

Canım sanki tam olarak olmamış gibi ne zaman yapmaya başladın adetin kaç günde bir oluyor
Adetim duzensiz 32-34 ama gecen ay 42ci gun oldu.12ci gunden basladim yapmaya.bu da bugun yaptigim testacaba kacirmis ola bilirmiyim

Eklentiler

• 16258295292522656992163340523668.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 29
Adetim duzensiz 32-34 ama gecen ay 42ci gun oldu.12ci gunden basladim yapmaya.bu da bugun yaptigim testacaba kacirmis ola bilirmiyim
Canım bence devam et kacırmamış olabilirsin ben 29 günde oluyorum 5.ayım bu ay isteyeli 4 aydir düzenli ilişkiye rağmen gelen giden yoktu benim adetim duzenli olmasina rağmen adetim bittikten 3.gün başladım çok şükür tam ortasında adetide sayarsak 14.günde gördüm bugün yine pik hatta çok daha koyu şekilde çıktı 15 gün yani bugün sende devam et inşallah pik yapar

InsAllah canim cok tesekkurlerr

Adetin bittiği gün başladım bu şekilde üç gündür de son attığım testler şeklinde

Eklentiler

• 6BD07404-019A-4B30-8EC4-4116467DBC94.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…