• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi bakarmısınız

Cocugu birlikte yaptilar diye 7/24 agiz agiza mi oturacaklar? Kadin kendi kendine vakit gecirebilir, kitap okusun film izlesin vs. Haftada birkac aksam cikiyor diye kiskanmanin alemi yok. Tek basina hamilelik geciren kadinlar var, bu kadari simariklik oluyor.
Benim düşüncem bu yönde ve bu yönde olduğuna dair yorum yaptım.Siz de kendi fikrinizi iletmişsiniz.Bu konuda sizinle tartışmamızı anlamsız buldum.İki ayrı birey olarak konuya cevap verdik Birbirimizin fikrini kabul etmek zorunda değiliz.Siz ve sizin gibi düşünenler hamileliğini öyle yaşar.Ben ve benim gibi düşünenler de benim dediğim şekilde yaşar.Zaten iş adamda bitiyor.Konu sahibinin eşi zaten kafasına göre takılıyor.O saatten sonra konu sahibi şımarıklık yapsa ne olur yapmasa ne olur.Mecbur kabullenecek ya da tartışacak.Önemli olan adamın içinden gelmesi.

Bende zor bi hamilelik geçirdim. Öncesinde eşimle sürekli gezerdik o da çok yoğun çalışıyor. Ben kendim söylemiştim ben artik sana ayak uyduramam eğer arkadaşların seni bi yere davet ederse bi program falan yaparsanız sen de git demiştim.esim çok ince düşünceli anlayışlı bi adamdır evlenmeden önce sadece bir defa kıskançlık hissettim içimde bi kızla fotoğrafını görmüştüm sormamistim da içim içimi yemişti sonradan yakın akrabası olduğunu öğrenmiştim. Eşinize güvenin belli ki size destek de olmaya çalışıyo ama onun motivasyonu yerinde olacak ki sizi de motive edebilsin

Baba olacak kadar sorumluluk sahibi bir insan profili çizmiyor.Siz hamile kalmadan önce de mi haftada 3 gün gezip tozardı ? Ya bekar hayatı yaşamak isteyen evlenmesin elin kızının başını yakmasın kimse kimsenin kafasına silah dayamıyor benimle evlen diye.

Selam kızlar.. benim sorunum şu;;Hamile kalabılmek için tüpbebek tedavısı gırdum cok zor sekılde hamıle kaldım .çok şükğr 4,5aylık oldum.ara ara kanamalarım oldugu ıcın süreklı yatmm gerekıyor ..annemde kalıyorum ılk bastan beri..eşim iş cıkıslarında geliyor..ne desem yapıyor ..beni üzmemek için her dedıgımı yapmaya calısıyor cok sukur ki🙏Ama su bar haftada üc gun arkdslarıyla cıkıp oturuyolar bı yerlerde kafasını dagıtıyo ..bugunde denıze gıttıler uc arkds ..deliriyorum ,ben evdeyken onun cıkması ,eglenmesı..cok üzüyo beni:( oda haklı benle evde yatıcak degılkı :( cok cok bunaldım yatmakdan bebegım ıcın herseye deger 🙏 ama bi türlü eşimin gezmesını yedıremıyorum kendıme 😬Allah var gıttıgı yerden arıyo, soruyo ,ılgılenıyo ,goruntulu arıyo rahat edıyim dıye çaba gosterıyor ama ben yınede asırı kıskanıyorum mlsf ona bellıde edıyorum :( tartısma cıkıyor:( haksızmıyım sızce ?ne bılıyım dortbucuk ayddır evde oldgm ıcın onun keyfı yerınde oldgu ıcın kaldıramıyorum bunu :( hata mı yapıyorum kızlar?
Neden annenizin evine yerleşiyorsunuz? Herkes hamile kalıyor, sizin gibi tüp bebek tedavisi görüp hamile kalanlarda var, daha ağır hamilelik geçiren insanlarda var. Ama kimse kendini birilerine dayamıyor. Bu yanlış, bana göre evlilik bu değil. Kendi evinizde eşinizle beraber, eşinizin desteği ile birlikte bu süreç atlatılmalı. Adamın kafası rahat annenizde olduğunuz için. Hele ki erkekler rahatı görünce kötü niyetten değil ama salıveriyorlar.
Bir de insanın kendi evi gibi olmaz ki adam, annenizin evinde olduğu içinde çok evde durmak istemeyebilir.
Döksün saçsın ama kendi evinizde size bir tas çorba versin daha güzel.
Kendi evinizde sizi böyle bırakıp eğlenmelere, bu kadar rahat gidemezdi.Sizde, o da sorumluluktan kaçmışsınız maalesef. Bu ikinizin sorumluluğu.

Back
X