Gebeliğe Hazırlık Kizlar bi bakarmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Prenses21

Hayatım eşimle değişti oğlumla güzelleşti💙
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
990
527
53
Gebelik belirtim yok suan adet belirtimde yok sadece ara ara kasik agrim oluyo cok hafif birde bazn kasılmalarım adetime daha kac gun var hic bilgim yok 26 sinda adet oldum 30unda bittim ama niyeyse hep icimden gebelik testi yapasim geliyo suphemde yok aslinda acaba hamilemiyim gibisinden size sormak istedim acaba erken gebelik testi yapsam dogru sonuc verirmi

Beklenen adet gününüzü nasil bilmiyorsunuz?

kac gunde bı adet olduguna gore degısır yaklasık deger olarak barı bısı demenız lazım. ortalama 28 le 32 gun arası gelır dersenız 32 yı baz alır sana 5 gun olmus daha yumurtlaman gecelı kanda dahı cıkmaz derım. 28 gunde adet oluyosan 2 3 gune ıdrarda cıkar derım.. boyle sana nasıl yardımcı olablırım kı?

Adet gününü bilmeden sevisiyorsun öyle yani. Allah bilir hamilesindir. Biz manyak gibi ates olceriz gun sayariz iliskiden sonra 2 saat yatar kalkmayiz tuttu mu tutmadı mi diye dertleniriz ama adet gununu bilmeyen hamile kalir.

Yaşın çok kucuk, bu yasta evlenmissin, adet gununu bile bilmiyorsun. Erken evlenmeyin diyoruz sebebi bu. Daha cocuksun çocuğun olsun diye ugrasiyorsun.

yumurtlama yaşıyosundur ozamanda ağrılar oluyor

Eğer 28 günde bir oluyosan şuan 5 gün var demek erken gebelikte çıkabilir ama net bir bilgim yok

Adet gününü bilmeden sevisiyorsun öyle yani. Allah bilir hamilesindir. Biz manyak gibi ates olceriz gun sayariz iliskiden sonra 2 saat yatar kalkmayiz tuttu mu tutmadı mi diye dertleniriz ama adet gununu bilmeyen hamile kalir.
Nezaman cocuk yapmak istedigimi kimseye sorucak degilim! Sordugum soru kayet ortada adet dongunu bilmiyosa cevap veremem de bitir

Nezaman cocuk yapmak istedigimi kimseye sorucak degilim! Sordugum soru kayet ortada adet dongunu bilmiyosa cevap veremem de bitir
Adet döngünü bil ablacım. Bilmek senin yararina olur. Bilincli bir kadin ve anne olmak da senin elinde.

Adet döngünü bil ablacım. Bilmek senin yararina olur. Bilincli bir kadin ve anne olmak da senin elinde.
Bilmiyorum takip etme geregi duymadim 3 aylik evliyim telefona takvim uygulamasi indirdim ordan takip etmeye basladim dongumu yanlis hesapladim bu ayda adet olursam ona gore hesapliycam hatta sordum sorulardada var adet dongusu nasil hesaplanir diye bilmemek ayip dgil ki ogrenmemek ayip

Ah ah ben beynimi yiyorum kaç gündür oldu mu olmadı mı diye habire takvime bakiyorum hesap kitap yapıyorum kaç gün geçmiştir acaba diye sorun bende mi acaba ben mi pimprrikli davranıyorum

Şüpheniz varsa yaptırın testi

Adet dongusu illa bebek icin evlendikten sonra takip edilmez. Olmaya basladigin zaman takip edersin. Bilincli insanlar bunu yapar.

Ah ah ben beynimi yiyorum kaç gündür oldu mu olmadı mı diye habire takvime bakiyorum hesap kitap yapıyorum kaç gün geçmiştir acaba diye sorun bende mi acaba ben mi pimprrikli davranıyorum
Yok kiz valla deliyiz biz. Hiç gün mün saymicaz sperm mi aktı amaaan dicez, ovulasyon mu o da ne dicez, adet gününü bilmicez. Bu işin sirri burada.

Yok kiz valla deliyiz biz. Hiç gün mün saymicaz sperm mi aktı amaaan dicez, ovulasyon mu o da ne dicez, adet gününü bilmicez. Bu işin sirri burada.
Olabilir vallaha dogalina bıraktım dedikçe hooop kitleniyorum resmen düşünmeyim dedikçe kendimi buralarda buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…