Kızlar bi bakarmısınız ?

minelkaren2009

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
226
45
13
Merhaba kızlar
Prezervatifle korunuyorduk kaçak göçek olmadığından eminim zaten icindeykende eşim boşalmıyor ama ilk defa gögüslerim kocaman oldu şuan reglma 4 gün var. Uclarında hassasiyet felan yok. Koltuk altı kısmında agrı oluyor yani gögsüme oradan bastırınca bi agrı hissediyorum Sözde gebelik istemiyorum ama bugün eşim prezervatiften önce biraz korunmasız devam etti ve ardından o hazzla boşaldı yani kısa süreli bir geri çekilme ilişkisi oldu diyebilirim Ama bugün hasta olacakmış gibi bir karın agrım vardı iki sorum var şimdi tecrubeli anneler ;
1- prezervatifte kaçak göçek olmadan hamile olmak münkün değildir bu konuda bi cahilliğim umarım yoktur
2 - gögüslerim şişmişken karın agrım varken yani eger refl belirtileriyse adet dönemine girmiş bulunuyorsam geri çekilmeli kısa süreli ilişkimde hamile kalmam olasılığı var mı ?
bir yanım anne olayım artık diyorken bir yanım hazır değil psikomanyakmı oldum ben bi el atıverin konumaaaa
Allah anneliği bekleyen her kuluna Anneliği nasip edip cenneti ayaklarının altına sersin inşAllah

Adete yakın hamilelik şansı yok denecek kadar az.

Prezarvatifle ilgili bende aynı bilgiye sahibim.

Havalardan da etkilenebiliyor adet belirtileri.

Maşallah kuzum darısı istediğimde başıma olsun umarım kazalık durumum olmamıstır

prezarvatifle biraz zor ama geri cekilmeyle hamile kalınabilir.
bebek ilk ay tutacak diye bisey yok eger istiyorsaniz birakin korunmayi,insan korunmayi biraktigi an hamile kalcam zannediyor ama bu nadir genelde

prezarvatifle biraz zor ama geri cekilmeyle hamile kalınabilir.
bebek ilk ay tutacak diye bisey yok eger istiyorsaniz birakin korunmayi,insan korunmayi biraktigi an hamile kalcam zannediyor ama bu nadir genelde
Ya aslında istemiyorum , adete 4 kala belirtilerim varken ufak bir geri çekilme oldu ondan kalabilirmiyim diye bir düşünce geldi bende buraya bi yazayım biri aydınlatır dedim , bilemedim bende ya kafam karıstı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…