Kızlar bi bakarmısınız

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Adet gunum dundu ama dun olmadim bugunde hala gelen giden yok ayin 12sinde yani beklenen adet tarihimden 1gun once test yapmistim negatifti. Sizce tekrar ne zaman test yapmaliyim ? gecen ayda ayin 12siydi adet gunum 13unde de olmadim 14unde olmustum. bu ayda oyle olabilir diye dusunuyorum. adet dongum 28 yada 29 gun .. yarinda bekleyip olmazsa ertesi gun ilk idrarlami yapsam ?

Bence kan ver . İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor bazen geç döllenmede falan. Kan kesin çözüm

Bence kan ver . İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor bazen geç döllenmede falan. Kan kesin çözüm
Canım gecen gun sen yazmıstn demi sendede oyle olmustu kusura bakma cevp yazmayi unuttum suan gidip kan vermr firsatim yok maalesef kayinvalidemlerle oturdugm icin onlarda gecikmeni bekleyelim diyolar

Canım gecen gun sen yazmıstn demi sendede oyle olmustu kusura bakma cevp yazmayi unuttum suan gidip kan vermr firsatim yok maalesef kayinvalidemlerle oturdugm icin onlarda gecikmeni bekleyelim diyolar
Niye çoçuğumu o mu doğuracakmış. Al kocanı git acile. Ben kızımda negatifi gördüm. Kv bana sürekli ha giyince öyle çocuk olmaz sen hamile değilsin Yok artık ne çabuk dedi ve moralim öyle bozuldu ki bide negatif çıktı test . Sonra kanda değerim baya az çıktı

Ama sonuc olarak suan hamilesin :) insallh bende hamileyimdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…