Kizlar bi bakarmisiniz?

_Masalim_

❤Herşey gönlümüzce olsun❤
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
22.104
27.504
598
12hafta 1 gunluk olduk cok şükür ❤

Ben bundan önce bi düşügum oldu
Oyuzden birliktelikten cok korkuyorum 3 aylik olana kadar yasak olmamasina ragmen iliski yasamadik doktora sorduk sorun olmicagini söyledi ama ben korkularima yenik düşüyorum 3 aydan sonrada bi kere oldu panik oldum stres oldum ve söylemesi ayip aci oldu ama cok şükür bi sknti yok suan ama ben niye böyle oldum kizlar korkuyorum sizde birliktelikler yasiyormusunuz benim gibi korkuyomusunuz

Doktor izin verdigi surece sorun yok canim korkunu anlayabiliyorum ama korkma :) bize en basindan beri izin var cinsel hayatimiz hic degismedi

Doktor izin verdigi surece sorun yok canim korkunu anlayabiliyorum ama korkma :) bize en basindan beri izin var cinsel hayatimiz hic degismedi
Canim stres olduğum icin mi aci oldu acaba 3 aydir olmuyordu korkumdan icimi rahatlatin sagolasin ❤

Cnm bnde iki düşük yaptım şimdi tekrar hamileyim tamam azalttık ama arada oluyo yani ilişki bu kadar korkma Allah'ın izni ile bişey olmaz. Olacağı varsada olur zaten elden bişey gelmez.

Baya olmus birlikte olmayalı normal zaman da bile 15 gun olmasin daraliyo aci oluyo canim aci olmasi normal 3 ay olmamış cunku insan korkuyo haklisin

Baya olmus birlikte olmayalı normal zaman da bile 15 gun olmasin daraliyo aci oluyo canim aci olmasi normal 3 ay olmamış cunku insan korkuyo haklisin
Korkum normal dimi kuzum ya benim gihi olanlar vardir kuzum evet sanirim ondan uzun sureli olamadgi icin kuzum hagtada 1 kere yeterli bence

Stres yasadigin icin boyle kendini kasmazsan eger acida olmaz eminim ki doktor birsey olmaz dediyse olmaz zaten takma kafana bende nette cok arastirdim bebek oyle korunakliymis ki hicbir sekilde onu etkilemiyormus bu durum agir darbelerde bile sadece sallanirmis icerde dusun yani:)

Ya olduğu yerde olmuyor dokunmuyor dimi ya neblym belki sacmaliyorum ama iste korku varya insani bitiriyor kuzum ya ❤ kesesimzmi koruyor acaba

Ya olduğu yerde olmuyor dokunmuyor dimi ya neblym belki sacmaliyorum ama iste korku varya insani bitiriyor kuzum ya ❤ kesesimzmi koruyor acaba
Sen korktugun icin boyle oluyor normal bir iliskide bile kadin kendini kastiginda cani yaniyor senin vucudunu sıkmaman lazim bide iliskiden sonra karin bolgesinde olan kasilmadan da korkmayin diyorlar rahim buyudugu icin olurmus normalde de yasanirmia ama biz rahim buyudugu icin hissediyormusuz daha iyi:) ..tabi biz keseyi ipince bisey saniyoruz ama okdr korunakliki orasi zaten bebek asagda olur veya dusuk tehlikesi vardir doktor uyarirdi seni bu konuda

Cok şükür kuzum benim❤ cok sagol ya icimi rahatlattin ❤ evet duan biraz kasilmam vardi az ama demekki ondan mi canim ya saholasin ❤

Dusuk tehlikesi yoksa korkma. Ama spermin ice kacmasina dikkat et esin korunsun enfeksiyon bulasabilir Allah korusun kese yirtilirsa sikinti... bu yuzden 35 haftada yirtildi kesem ama daha erken haftalarrda basima gelseydi bu kadar sansli olamazdim

Dusuk tehlikesi yoksa korkma. Ama spermin ice kacmasina dikkat et esin korunsun enfeksiyon bulasabilir Allah korusun kese yirtilirsa sikinti... bu yuzden 35 haftada yirtildi kesem ama daha erken haftalarrda basima gelseydi bu kadar sansli olamazdim
Kese nasil yirtildi doktorum keseyle birlikteliklerin olduğu yerin cok farklı yerlerde olduugnu soyledi ? Keseye degmesi imkansizmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…