Canim stres olduğum icin mi aci oldu acaba 3 aydir olmuyordu korkumdan icimi rahatlatin sagolasin ❤Doktor izin verdigi surece sorun yok canim korkunu anlayabiliyorum ama korkma :) bize en basindan beri izin var cinsel hayatimiz hic degismedi
Hamilelikten oncede kendini kassan stres olsan acir. Yani strestendirCanim stres olduğum icin mi aci oldu acaba 3 aydir olmuyordu korkumdan icimi rahatlatin sagolasin ❤
ALLAHIM korusun yavrulamizi canimCnm bnde iki düşük yaptım şimdi tekrar hamileyim tamam azalttık ama arada oluyo yani ilişki bu kadar korkma Allah'ın izni ile bişey olmaz. Olacağı varsada olur zaten elden bişey gelmez.
Amin cnm inşanlahALLAHIM korusun yavrulamizi canim
Korkum normal dimi kuzum ya benim gihi olanlar vardir kuzum evet sanirim ondan uzun sureli olamadgi icin kuzum hagtada 1 kere yeterli benceBaya olmus birlikte olmayalı normal zaman da bile 15 gun olmasin daraliyo aci oluyo canim aci olmasi normal 3 ay olmamış cunku insan korkuyo haklisin
Haklisin canim stresi azaltmam lazimHamilelikten oncede kendini kassan stres olsan acir. Yani strestendir
Sanada gecmis olsun canim ALLAHIM bidaha kismeye yasatmasin düşük durumunuAmin cnm inşanlah
Ya olduğu yerde olmuyor dokunmuyor dimi ya neblym belki sacmaliyorum ama iste korku varya insani bitiriyor kuzum ya ❤ kesesimzmi koruyor acabaStres yasadigin icin boyle kendini kasmazsan eger acida olmaz eminim ki doktor birsey olmaz dediyse olmaz zaten takma kafana bende nette cok arastirdim bebek oyle korunakliymis ki hicbir sekilde onu etkilemiyormus bu durum agir darbelerde bile sadece sallanirmis icerde dusun yani:)
Sen korktugun icin boyle oluyor normal bir iliskide bile kadin kendini kastiginda cani yaniyor senin vucudunu sıkmaman lazim bide iliskiden sonra karin bolgesinde olan kasilmadan da korkmayin diyorlar rahim buyudugu icin olurmus normalde de yasanirmia ama biz rahim buyudugu icin hissediyormusuz daha iyi:) ..tabi biz keseyi ipince bisey saniyoruz ama okdr korunakliki orasi zaten bebek asagda olur veya dusuk tehlikesi vardir doktor uyarirdi seni bu konudaYa olduğu yerde olmuyor dokunmuyor dimi ya neblym belki sacmaliyorum ama iste korku varya insani bitiriyor kuzum ya ❤ kesesimzmi koruyor acaba
Cok şükür kuzum benim❤ cok sagol ya icimi rahatlattin ❤ evet duan biraz kasilmam vardi az ama demekki ondan mi canim ya saholasin ❤Sen korktugun icin boyle oluyor normal bir iliskide bile kadin kendini kastiginda cani yaniyor senin vucudunu sıkmaman lazim bide iliskiden sonra karin bolgesinde olan kasilmadan da korkmayin diyorlar rahim buyudugu icin olurmus normalde de yasanirmia ama biz rahim buyudugu icin hissediyormusuz daha iyi:) ..tabi biz keseyi ipince bisey saniyoruz ama okdr korunakliki orasi zaten bebek asagda olur veya dusuk tehlikesi vardir doktor uyarirdi seni bu konuda
Bende de oldu cunku hemen baktim netten sebebi buymus:) zaten geciyor cok surmedenCok şükür kuzum benim❤ cok sagol ya icimi rahatlattin ❤ evet duan biraz kasilmam vardi az ama demekki ondan mi canim ya saholasin ❤
Kuzum arastrmissin ya bisi sorcaktim ALLAH korusun dusuk riski yoksa birliktelik dusuk riskine neden olurmu ?Bende de oldu cunku hemen baktim netten sebebi buymus:) zaten geciyor cok surmeden
Kese nasil yirtildi doktorum keseyle birlikteliklerin olduğu yerin cok farklı yerlerde olduugnu soyledi ? Keseye degmesi imkansizmisDusuk tehlikesi yoksa korkma. Ama spermin ice kacmasina dikkat et esin korunsun enfeksiyon bulasabilir Allah korusun kese yirtilirsa sikinti... bu yuzden 35 haftada yirtildi kesem ama daha erken haftalarrda basima gelseydi bu kadar sansli olamazdim
Amin saol canım benimSanada gecmis olsun canim ALLAHIM bidaha kismeye yasatmasin düşük durumunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?