- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Var gibi de yok gibi de sanki 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç dollenme olmuş olabilir sakin ol kan testi yaptırt artık idrar testiyle uğraşmaKızlar çok teşekkür ederim ayrı ayrı yorumlarınız için peki biley daha soracağım neden net çıkmamış olabilir gördüğünüz ikinci çizgi düşük yaptığım geceliğimde 2 gün geçikmede net çıkmıştı o yüzden bu umutsuzluğum![]()
Ben göremedim diyorum ama kızlar görmüş iki bilinmeyenli denklem mübarek sankiVar gibi de yok gibi de sanki![]()
Kızlar çok teşekkür ederim ayrı ayrı yorumlarınız için peki biley daha soracağım neden net çıkmamış olabilir gördüğünüz ikinci çizgi düşük yaptığım geceliğimde 2 gün geçikmede net çıkmıştı o yüzden bu umutsuzluğum![]()
Geç döllenme olayını hiç anlamış değilim tatlım ya inşallah öyledir ❣Geç dollenme olmuş olabilir sakin ol kan testi yaptırt artık idrar testiyle uğraşma
Yok tatlım test yine aynı ana sanki sizin bahsettiğiniz çizgiyi bende görüyorum arkasından ışık tutuncaBelli olmaz canl geç döllenle olabilir ondan böyledir. Test beklemiştir bişey belirdimi testte
Idrarda silik çıkan geç dollenme kanda çok rahat çıkar bekleme senGeç döllenme olayını hiç anlamış değilim tatlım ya inşallah öyledir ❣
Telefonda negatife ayarlayinca resmi daha net olabiliyomus bi deneyinYok tatlım test yine aynı ana sanki sizin bahsettiğiniz çizgiyi bende görüyorum arkasından ışık tutunca![]()
Evet ben yaptım arkadaşın testini çıktı gerçekten çizgiTelefonda negatife ayarlayinca resmi daha net olabiliyomus bi deneyin
Telefonda negatife ayarlayinca resmi daha net olabiliyomus bi deneyin
teşekkür ederim canısı ❣Evet ben yaptım arkadaşın testini çıktı gerçekten çizgi
Sağol canım yorumun için teşekkür ederim hala gelen giden yok yarın bi kan için gidebilirim yada test yaparım tekrarCanım benimde yaptığımda öyleydi hamile kalmıştım hamileleliğin yeni dir belkide o yüzden öyle bende umursamamıştım fakat gebelik yeniyse hafif bir çizgi çıkıyor daha gebeliğin yeni olabilir ama yinede ümitlenme her iki sonucada hazırla kendini inşallah hamilesindir hayırlı cevaplarınızı bekliyorum takipteyim bu konuyu merakla![]()