• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi bakın bu ne şimdi?

Akasya

Saçmalamayın!
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
9.152
13.871
498
2 gün önce evde 2 tane idrar testi yaptım pozitif çıktı. dün kan testi yaptırdım beta hcg 38.1 çıktı doktor hamilesin ama çok yeni haftaya bir daha kan testi yapalım dedi. bugün sabahtır regl olacakmışım gibi hissediyordum ağrım vardı az önce regl olduğumu gördüm bu ne şimdi yardım edin

2 gün önce evde 2 tane idrar testi yaptım pozitif çıktı. dün kan testi yaptırdım beta hcg 38.1 çıktı doktor hamilesin ama çok yeni haftaya bir daha kan testi yapalım dedi. bugün sabahtır regl olacakmışım gibi hissediyordum ağrım vardı az önce regl olduğumu gördüm bu ne şimdi yardım edin

Cnm sen kimyasal gebelik yaşamışsın sağlıksız döllenme oluyo gebelik ilerlemiyor adetle atılıyor geçmiş olsun

Bazi hamileler regl olabiliyo. Komsumuz hamileydi ama regl de oluyodu. Saglikli bi dogum yapti

malesef kimyasal gebelik :31:

Ektopik (dış gebelik) olma ihtimalin var.zaten kan testin cok dusuk.acilen hemen simdi iyi bir doktora git.

Dis gebelik olabilir canım benim dikkatli ol

Kizkardesimde kan tahlilinde hamilelik gorunuyor demistii..bir hafta sonra yine bakildi yok cikti...sen hamile olabilir fakat adeti uzerine de gormus olabilirsin.bir hafta bekle.sonra tahlil yaptir.

Kizkardesimde kan tahlilinde hamilelik gorunuyor demistii..bir hafta sonra yine bakildi yok cikti...sen hamile olabilir fakat adeti uzerine de gormus olabilirsin.bir hafta bekle.sonra tahlil yaptir.

Umarim üstüne görmedir eşim şimdiden karalar bağladi

Son düzenleme:
aynı şey daha önce başıma geldi ve çikolata kisti olduğu ortaya çıktı. bir doktora git ve ultrason a gir .

Cnm ins ii haberler alirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallah bebis vardir ama olmasa da uzulme.kendi sagligina bak once.hamile kalabilmissin dogal yolla bak o da bir nimet.Hayirli haberleri bekliyoruz.

Canim sen samsun daydin degil mi.geçmiş olsun.umudunu yitirme...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Implantasyon kanamasi
Düşük
Biyokimyasal gebelik
Dış gebelik vs bunlarin hepsi olabilir. Ihmal etmemen acisindan yarın bir kan testi yaptir bence. Azalma veya yükseliş duruma gore farkli seylere yonlendirir

Back
X