- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.124
- 248
- Konu Sahibi magic girl
kizlar buraya yazdim konumu soyle soyleyim 2 yildir beni rahatsiz eden hastaligim vardi aile dr daha baska dr gittim kas gerilmesi yok tietza sendromu dendi neyse ben baska bir seyden ameliyat olacam bugun Sabah erkenden forum doldurmaya gittim hastaneye sordugu sorulara cvp verdim benim sikayetlerimi soyledim bir dr ben bilmem az sonra anestezi dr gelecek ona sor dedi baska bir dr daha geldi anestezi dr hic dusunmeden anlattiklarima panik atak nobetleri dedi ve bu zamana kadar aile dr neden tedaviye baslamadi dedi gerekli yerlere sevk bile etmemis sokdayim dedi o dedikce dedi ama ben soklarin en buyugunu yasadim diger dr da sordu hatta o da evet kesinlikle panik atak dedi korkmamam gerekdigini panik atakgin caresinin var oldugunu anlatirken bir bagirdim ben hasta degilim siz yalan soyluyorsunuz diye asla dr gitmeyecegimide tedavi olmayacagimida soyledim diger dr oburune ameliyatdan sonra sakinlestiricide vuralim dosyasina yaz dedi bunun uzerine tekrar sok yasadim kizlar halen daha ruyada gibiyim simdi sorum size anestezi dr panik atak oldugumu anlarmi oyleysem ben asla Kabul etmiyorum offffff ikincisi 2 senedir suren belirtiler var neden aile dr ve baska dr anlamadi 3.sude her kadinda var sadece sende degil korkulacak birsey yok dedi bende yedim tabiki butun arkadaslarima sordum hic biri boyle seyler yasamiyormus lutfen cvp yazin tesekkurler simdiden
Son düzenleme: