kızlar bi bakın hele..

Cok azicik da olsa seker atmak gerekiyo ama.. Çayın icindeki zehri kiriyor diye duymustum.. Kasigin ucunu bi parca dokundursan olur toz sekere.. Kesme sekerler zaten katkili, jelatinli filan,domuz jelatini mi sigir mi belirsiz..

merhaba canlarım:) ben çayı çok seven, çok tüketen biriyim ama şekersize bi türlü alışamadım, sizden ricam şekersiz de içebileceğim, içimi yumuşak, sert olmayan bi çay tavsiye etmeniz.. ne önerirsiniz bana?
Bende yeni bıraktım hemde biz kaçak çay içeriz seylan cinsi çok açıkla başladım azar azar demini arttırdım sende çayını değişmek zorunda değilsin açıkla başla sonra doz aşımına git ;)

bende bi cay bardagına 3 4 tane atardım azalta azalta 1 taneye indirdim zayıfım bu yüzden tek sekerle kaldım tek sekere bile alısamadım hala :(

yaklaşık 5 yıldır şekersiz içiyorum. Şuan şekerli çay bana felaket ağır geliyor. Açık içmeye çalışın daha çabuk alışırsınız. Liptonun bergamot aromalı çayı bogazda yumuşaklık hissettiriyor onu deneyin isterseniz.
ayy işte isim tavsiyesi arıyodum böyle, çok teşekkür ederim :) peki başka çayla karıştırıp içicem yoksa sadece ondan mı demlicem?

Eskiden sadece kahvaltıda 2 bardak çay içerdim 2 şekerli. Diyetisyenim şekersiz içeceksin dediğinde çay içmem daha iyi demiştim. Şekeri azaltmadan direk kestim, başta çok zordu sadece kuru kayısı kuru üzümle içebiliyordum. Sonra kahvaltıda şekersiz içmeye başladım daha sonra çayı çok sevdim. Gerçek lezzetini şekeri bırakınca aldım.
Aromalı çay içmek isterseniz ben seylanlar tomurcuklar onlardan çok hoşlanmam ama doğadan gizli bahçe bergamotlu çayın içimi yumuşak geliyor bana. Denemek isterseniz tavsiye ederim.
çok teşekkürler denicem :)

Günde hiç saymadım ama rahat 10 bardak içiyorumdur herhalde.Hatta çay içmeden kendime gelemem.1 çay kaşığı şeker atarım.çayda genelde lipton doğu karadeniz (bergamotlu bu) veya of çay (bergamotsuz) alırız.
Eskiden severdim bergamot artık sevmiyorum çayın kendi tadı bir başka.

Tarçın çayda seven çok duydum ama bir defa içtim. belki tarçını sevmediğimdendir daha içemem.

Günde hiç saymadım ama rahat 10 bardak içiyorumdur herhalde.Hatta çay içmeden kendime gelemem.1 çay kaşığı şeker atarım.çayda genelde lipton doğu karadeniz (bergamotlu bu) veya of çay (bergamotsuz) alırız.
Eskiden severdim bergamot artık sevmiyorum çayın kendi tadı bir başka.

Tarçın çayda seven çok duydum ama bir defa içtim. belki tarçını sevmediğimdendir daha içemem.
siz de bergamotla normal çayı karıştırıp mı içiyosunuz?

Back
X