- 29 Mart 2016
- 514
- 170
- 103
- Konu Sahibi Hatice9293
Kızlar ben testere dişli aslan pençesi ne başlıcam ama sabah ve öğlen içiliyormus ben öğlen ve akşam aç karnına yapsam olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Detaylari bnde blmiyorim canm sadece duydygum senin dedigin gbiydiYa ben sabahları erken kalkamiyorum o yüzden öğlen ve akşam yapsam sıkıntı olur mu acaba dedim
canım hormon dengelenmesi söz konusu ise testere dişli aslan pençesinin işe yarayacağını düşünüyorum. 2 ay bitki içmekle ne kaybederiz ki. ben de 15 gündür içiyorum tüyler için. sanki faydası oluyor gibi hissetmeye başladım bakalım.Adetin 3. Günü yaptırmak daha iyiymiş ve benim o gün ya hafta sonuna yada doktorumun izinli olmasına denk geliyor ve ben artık kendim birşeyler yapmak istiyorum beklemek çok zor
Bunu bir ot hormon seviyesi ni duzenliyormus kullanacağım da ben saatleri sabah öğlen yerine öğlen akşam yapsam sıkıntı olur mu acaba diye merak ettimO zaman bence sen bildigin gibi yap. Ben seni anlayabiliyorum, böyle konularda insan hassas ve sabirsiz olabiliyor :) Yalniz bu asla pencesi dedigin ilac mi karisim mi antibiyotik mi ??
Canım saraçoğlunun sitesinde saatleri yazıyordur. Eğer değişikliği merak ediyorsan netten bulup mail atarak sorabilirsin.Bunu bir ot hormon seviyesi ni duzenliyormus kullanacağım da ben saatleri sabah öğlen yerine öğlen akşam yapsam sıkıntı olur mu acaba diye merak ettim
Ya ben baktım saatler hep sabah ve öğleden sonra diyor acaba saatleri benim istediğim gibi kullanan var mı diye merak ettim
Sen ne için iciyorsunBen gunde 1 defa aksam yemeginden 2 saatsonra 1 su bardagi iciyorum.
Sen ne için iciyorsun
AminKızlar rabbim kim ne için içiyorsa ona bol bol şifalar versin inşallah.