kizlar bi bakin kafam cok karisik !

sera0101

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
114
6
34
Merhaba kozlar..konuya hemen giricemm..benim kayinvalidemle aadamda hep bi sogukluk vardi kültür farkindan kaynakladigini düşündüğüm hep soğuk davrndm ama hic saygisizlik yapmadim..düğün zamani canimin cok siktilar...hep ucuz seyler aldirmaya calistilar basardilarda bileşiklerini istediler ( ev aldiklari icin oğluna bbnm esime yani sanki bana sordu ) insan hayatinda boyle şeyleri bikere yasiyo ilk heyecani...kursagimda cok şey kaldi...boğca alisverisine ve evden çeyiz cikarken karsi taraftan kimse gelmedi herseyi biz hallettik esimle ve bnm ailemle.ailesi cok sorumsuz abilerin ellerinde 3 bin tllik telefonlar var ama gelip bizden para istiyorlar offf..ben hic kavga etmedim kayinvalidem ne derse hic cevap vermedim..tavrimi onlara gitmeyerek koyuyorum mesela 1 buçuk aydir gitmiyorum ..ii yi davranmak istyrm kotu şeyleri bosvermek istiyorum ama sonra yaptiklari geliyo aklma sinir oluyorum hincimi alamadim ya hiçbir zaman :))) yani kizlar siz olsaniz napardiniz herseyi bosverip yakinmi davraniim yoksa aynen soğuk davranmaya devammi ...herkese teşekkürler

Merhaba kozlar..konuya hemen giricemm..benim kayinvalidemle aadamda hep bi sogukluk vardi kültür farkindan kaynakladigini düşündüğüm hep soğuk davrndm ama hic saygisizlik yapmadim..düğün zamani canimin cok siktilar...hep ucuz seyler aldirmaya calistilar basardilarda bileşiklerini istediler ( ev aldiklari icin oğluna bbnm esime yani sanki bana sordu ) insan hayatinda boyle şeyleri bikere yasiyo ilk heyecani...kursagimda cok şey kaldi...boğca alisverisine ve evden çeyiz cikarken karsi taraftan kimse gelmedi herseyi biz hallettik esimle ve bnm ailemle.ailesi cok sorumsuz abilerin ellerinde 3 bin tllik telefonlar var ama gelip bizden para istiyorlar offf..ben hic kavga etmedim kayinvalidem ne derse hic cevap vermedim..tavrimi onlara gitmeyerek koyuyorum mesela 1 buçuk aydir gitmiyorum ..ii yi davranmak istyrm kotu şeyleri bosvermek istiyorum ama sonra yaptiklari geliyo aklma sinir oluyorum hincimi alamadim ya hiçbir zaman :))) yani kizlar siz olsaniz napardiniz herseyi bosverip yakinmi davraniim yoksa aynen soğuk davranmaya devammi ...herkese teşekkürler
samimiyete lüzum yok. yüz göz olma derim

Ogullarina ev almislar ve bileziklerinizi istemisler
Bundan dogal birsey olamaz
Afamlar trilyoner degildir sanirim
Oglu oturuyorsa sizde oturuyorsunuz o evde
Ev almasalar idi bu seferde bana hicbirsey yapmadilar derdiniz...kira odemek su devirde ne kadar zor malum...
Ev alan bir aileden kusira bakmayin ama baska maddi birsey beklmeke haksizlik olur
Digerlrrinide esiniz ve sizin ailenizin yapmasi gerekiyor

Bu zamanda yeni evli bir çiftin ev sahibi olması ne büyük rahatlık farkında mısınız ?
Herşeyin ucuzunu almaksa dertleri sizinde herşeyin pahalısını mı almaktı ? Eşlerindeki imkanlarıyla ev almışlar , alışveriş yapmışlar.
Tek dert buysa ; hiçe saymak , hakaret, hadsizlik yoksa nedir bu küslük anlayamadım.
Mesafeli olmak başka hal hatır sorup gönül almak çok başka. Bununla birşey eksilmez sizden.

hiçbirşey olmamış gibi davranıp samimiyet kurmaya gerek yok..
inan sonu yine aynı yola çıkıyor.
sen nekadar yakınlık kurmaya çalışsanda karşı taraf buna herazman kapalı olacak ve çabaların boşa gidecek..
bizzat yaşadım sonuç alakayı kesmek oldu

yatirim yine size yapilmis kimse size ait olani cebe indirmemis ki... bugunun hayat sartlarinda ev alabilmek cok zor, baska bi sebep yoksa haklilik payiniz yok malesef. ayrica ne tur bi kultur farki bahsettiginiz ?

bu kadar tepkılıysen evlerınde de yasama madem.
ana-baba olmak zor iş vesselam.

X