kızlar bi bakın lütfen ya deli olcam !!!

7nbitirdin

Rabbim mucizem sana emanet
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
245
25
48
bu ay ilk defa doğm kontrol kullandım pko lu olduğum için dr verdi ama ilk ay korunma sağlamadığını duydum yeni bizde umursamadık dün bi test yapayım dedim 2. çizgi çıktı geri kayboldu ama sonra belirdi geri dedim test yanlış heralde bugün başka marka aldım yaptım yine aynı şekilde oldu şimdi görünüyo silik çizgiler kafam karıştı sizce varmıdır bebek varsa bizim için bi mucize olcak..

silikte olsa çizgi belirdiyse bebek vardır büyük bi ihtimal.arkadaşımda pkoluydu ve hamil şuan :))) allahım gönlünüze göre verir inş...

canım bence bi kaç en geç p.tesiye doktora gidin kanda baktır beta hcgye sonrada doktoruna danış bu ilacı kullanılrken oldu de
allah gönlünüze göre versin inş.

silikte olsa çizgi belirdiyse bebek vardır büyük bi ihtimal.arkadaşımda pkoluydu ve hamil şuan :))) allahım gönlünüze göre verir inş...

canım bence bi kaç en geç p.tesiye doktora gidin kanda baktır beta hcgye sonrada doktoruna danış bu ilacı kullanılrken oldu de
allah gönlünüze göre versin inş.
kızlar 4 tane test yaptım 4ndede belirdi silik çigi 2sinde kayboldu 2sinde duruyo ama kafam karıştı valla amin kızlar iyi dilekler için teşekkür ederm rabbim her isteyene nasip etsin içindede bizlere :)

kızlar 4 tane test yaptım 4ndede belirdi silik çigi 2sinde kayboldu 2sinde duruyo ama kafam karıştı valla amin kızlar iyi dilekler için teşekkür ederm rabbim her isteyene nasip etsin içindede bizlere :)

peki ne zaman test yaptın ? yani regline kaç gün var normalde yada ilacın kaçıncı gününde yaptın testi ? 21 taneyi bitirdikten sonramı?

peki ne zaman test yaptın ? yani regline kaç gün var normalde yada ilacın kaçıncı gününde yaptın testi ? 21 taneyi bitirdikten sonramı?
evet dün bitti ilaç 2sini dün yaptım 2sinide önceki gün yaptım adetimede hapı düşünürsek bi kaç gün var pko oldugu için adet tarihleri pek düzgün olmuyo malesef

evet dün bitti ilaç 2sini dün yaptım 2sinide önceki gün yaptım adetimede hapı düşünürsek bi kaç gün var pko oldugu için adet tarihleri pek düzgün olmuyo malesef

pkolu olduğun için pek bilmiyorum açıkcası ama biraz daha bekle
ben ilaç kullanırken bazen ilacı bıraktıktan sonra 5.gün falan regli olurdum

pkolu olduğun için pek bilmiyorum açıkcası ama biraz daha bekle
ben ilaç kullanırken bazen ilacı bıraktıktan sonra 5.gün falan regli olurdum
ya ilk defa kullandığım için dr olabilir dedi dün aradığımda bakalım hayırlısı olur inşallah vardır bizde mutlu oluruz ama mesela gecikmeli olduğu aylar yaptığımda hiç bişey belirmiyo kafam karıştı ben diğe bebeğimide böyle silik çizgiyle öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…