Yasim 19 canim tesekkur ederim yorumlarin icin :)Tunik tayt olur mu Allah aşkına ?
Tunik tayt evde giyinir, belki bakkala markete giderken .
Yaşınız 12 değilse giyilmez tayt falan.
Sevmiyorsanız düz renk bir elbise alırsınız, altına bir dolgu topuk bitti gitti.
AnlamadimSakın gitme
Yasim 19 canim tesekkur ederim yorumlarin icin :)
pantolonla şık bir bluz giy madem ,tunik tayt giyeceğineKizlar selam... Sizlere bisey danismak icin actim bu konuyu.Lutfen konum tasinmasin cunku acele bi tavsiye almam lazim.Benim esimin amcasi ikinci evliligini yapacak.dugun yapacaklarini soyluyorlar.ben hic hayatimda boyle suslenip sac yaptirp elbise giyip bi dugune gitmedim acikcasi.ben minyon tipliyim 50 kiloyum.simdi ne giyecegimi kestiremiyorum .bi tunik altina tayt giymek istiyorum bi fotograf atarim.ailenin tek gelini benim ve kesin benimde sacim yapilmasi lazim.ama ne giyecegimi bi turlu kestiremedim.Uzun bi elbise mi giysem yoksa tunik tayt iyi mi olur ?sizce ??
Esimin ailesi pek kapali giymez acikcasi ama bende oyle cok acik sevmiyorum.benim dugunumde bi gorumcem vardi elbise giyen o da uzun bi elbise sacini da yaptirdik sade ama hostu bende oyle dusunuyorum acikcasi ama acaba bosey derler mi sen tek gelinsin soyle sasali biseyler giyseydin ya da cok abartili olmussun flan derler mi ki diye tereddut ettim acikcasi :)düğün nerede ne tarz olacak
ailenin tarzı nasıl
açıklar mı kapalılar mı
tunik tayt olmaz ama kimi yere pantolon gömlek olur
kimi yere kumaş elbise
kimine uçuş uçuş bir şeyler
sen evlenirken düğün oldu mu
insanlar ne giyip gelmiş onlara bak örnek al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?