• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bi bakin lutfen..

düğün nerede ne tarz olacak

ailenin tarzı nasıl

açıklar mı kapalılar mı

tunik tayt olmaz ama kimi yere pantolon gömlek olur

kimi yere kumaş elbise

kimine uçuş uçuş bir şeyler

sen evlenirken düğün oldu mu

insanlar ne giyip gelmiş onlara bak örnek al
Tesekkur ederim yorumlarin icin :))

O abisinin düğününde sade giyinmiş amcanın düğününe abartip gitme sakin.
Butcen var mi alacak misin yoksa evden mi kombinleyeceksin ?
Uzun elbise alma derim ben. En fazla diz alti kalem etek.
Esimin ailesi pek kapali giymez acikcasi ama bende oyle cok acik sevmiyorum.benim dugunumde bi gorumcem vardi elbise giyen o da uzun bi elbise sacini da yaptirdik sade ama hostu bende oyle dusunuyorum acikcasi ama acaba bosey derler mi sen tek gelinsin soyle sasali biseyler giyseydin ya da cok abartili olmussun flan derler mi ki diye tereddut ettim acikcasi :)

O abisinin düğününde sade giyinmiş amcanın düğününe abartip gitme sakin.
Butcen var mi alacak misin yoksa evden mi kombinleyeceksin ?
Uzun elbise alma derim ben. En fazla diz alti kalem etek.
Butce konusunda skntim yok esim ne dersem alir ben begeniyimisey begenmezsem evden kombinlerim bende:) bi de canm sen cok ilgilemdin bu kpnuyla cok tesekkur ederim :))

Kizlar selam... Sizlere bisey danismak icin actim bu konuyu.Lutfen konum tasinmasin cunku acele bi tavsiye almam lazim.Benim esimin amcasi ikinci evliligini yapacak.dugun yapacaklarini soyluyorlar.ben hic hayatimda boyle suslenip sac yaptirp elbise giyip bi dugune gitmedim acikcasi.ben minyon tipliyim 50 kiloyum.simdi ne giyecegimi kestiremiyorum .bi tunik altina tayt giymek istiyorum bi fotograf atarim.ailenin tek gelini benim ve kesin benimde sacim yapilmasi lazim.ama ne giyecegimi bi turlu kestiremedim.Uzun bi elbise mi giysem yoksa tunik tayt iyi mi olur ?sizce ??
Baktık???

Rica ederim :) O zaman kotona falan baksana düz elbiselere . İlla gelinim diye taki dükkânı gibi giyinmeye gerek yok :)
Sade ol gözler üstünde olsun :)
Butce konusunda skntim yok esim ne dersem alir ben begeniyimisey begenmezsem evden kombinlerim bende:) bi de canm sen cok ilgilemdin bu kpnuyla cok tesekkur ederim :))

Tunik tayt olur mu Allah aşkına ?
Tunik tayt evde giyinir, belki bakkala markete giderken .
Yaşınız 12 değilse giyilmez tayt falan.
Sevmiyorsanız düz renk bir elbise alırsınız, altına bir dolgu topuk bitti gitti.
Şuan uzerimde tayt vardı yoruma baktım kendime baktım koptum :D

Koton fikrine katiliyorum, cok sık elbiseleri var. Hele ki bizim gibi minyonlara. Bence kotondan bir elbise kap, altina da sik bir topuklu ama kisayiz diye su dolgulu topuklulardan abartma cirkin duruyor. Sakin uzun elbise alma minyonlarda komik oluyor. Simdilik bu kadar, evden begnediklerinin fotosunu koy bakalim:KK50:

Kizlar selam... Sizlere bisey danismak icin actim bu konuyu.Lutfen konum tasinmasin cunku acele bi tavsiye almam lazim.Benim esimin amcasi ikinci evliligini yapacak.dugun yapacaklarini soyluyorlar.ben hic hayatimda boyle suslenip sac yaptirp elbise giyip bi dugune gitmedim acikcasi.ben minyon tipliyim 50 kiloyum.simdi ne giyecegimi kestiremiyorum .bi tunik altina tayt giymek istiyorum bi fotograf atarim.ailenin tek gelini benim ve kesin benimde sacim yapilmasi lazim.ama ne giyecegimi bi turlu kestiremedim.Uzun bi elbise mi giysem yoksa tunik tayt iyi mi olur ?sizce ??
Hayııııır. Tunik tayt olmaz bence. Ben de ailenin tek geliniyim öyle kuzen düğünü, teyzenin düğününe abiye giydim. Ama tabi tarz meselesi biraz ama ben olsam öyle giymezdim. Düğün yerine göre şık bir abiye giyer, çantama, ayakkabıma ve aksesuarıma dikkat ederdim... takdir senin..

Amaaan tayt tunik gidecekseniz bi bahane bulunda gitmeyin dugune.

Ne giydiginiz sizi ilgilendirir elbet ama ortamina gore giyinmek lazim.

Bence mevlana model uzun bi elbise giy altinada platform topuk ayakkabi. Hem seni kilolu hemde uzun gostereck

Yorumlara gel :KK53:
Yalnız konu sahibi iyi ki sormuşsun bak herkes hayret etmiş
Bence şık bi bluz ve pantolonda olur da pantolon var pantolon var dibine de topuklu giymek lazım
Uzun elbise kurtarıcı olabilir, istediğin kadar topukluyu giyersin boyu kurtarırsın.

Back
X