Kızlar bi bakın lütfen

AA bana ishal yapar demedi ama yapıyor gercekten 3 gün geçti benim de bittiği ilacın bende olmadım biraz sabırlı ol belki 4-5 güne olrsun bende bekliyorum şuan daha benim de yok
Beraber bkleyelm o zmn cnm hayırlısı hakkımızda :)

Beraber bkleyelm o zmn cnm hayırlısı hakkımızda :)
Bekleyelim canım mesela ben normalde cok afedersin kabızlık çekiyordum şimdi tam tersiym 15 gündür kullanıyorum bu ilacı tarlusal işe yarar herhalde bi sancılar giriyor karnım şişiyor geri gidiyor bi acayip

Bekleyelim canım mesela ben normalde cok afedersin kabızlık çekiyordum şimdi tam tersiym 15 gündür kullanıyorum bu ilacı tarlusal işe yarar herhalde bi sancılar giriyor karnım şişiyor geri gidiyor bi acayip
Tarlusal söktürücü sonuçta yaraması lazım işe bn adet günü de böyleydim sökülemiyo gbi hep tam giriyo sancı yne gelmiyo bazen pıt pıt atıyo tek taraflı özellikle gece yatakta yatınca ani hareketlerde bi 5-6 gün dha beklicm gelmezse yne gdcm doktora

Canım valla dün o kdar konuştuk konuştuk sabah kalktım regl olmuşum bunun için sevincgm aklıma gelmezdi inş sende olmuşsndr yada olursun en kısa zamanda :)

Canım valla dün o kdar konuştuk konuştuk sabah kalktım regl olmuşum bunun için sevincgm aklıma gelmezdi inş sende olmuşsndr yada olursun en kısa zamanda :)
İnş cnm bnmde 6. Gün yok dha gerçektn gelmesin dye bklerdm bu sefer yeterki gelsn dyrm kötü hissedyo insan kndni :)

İnş cnm bnmde 6. Gün yok dha gerçektn gelmesin dye bklerdm bu sefer yeterki gelsn dyrm kötü hissedyo insan kndni :)
Aynen bende oyle resmen psikolojik rahatladım yani :) ne kdar doğru yaptm bilmiyorum ama ben doktor verdiğinde tarlsal 4-5 gün daha kullanmadım yaptım test yine bişey olmayınca ben kullandım ama 4 günde soğan suyu içtim sabah aç karnına belki o yüzden hemen çözülmşte olabilr 4.gün çözüldü bittikten sonra hap

Bnde bu ay içicem soğan suyu bi gelsn öyle ama diyetsyen ödem çayı yazdı onu bile içmek istemiyorum bşy vardr dye sbhta eşim test almış yptım ama ilk idrar değildi var yok bşy çıktı sanki gelsn bi emin olayım da snra içcm bi sürü şey :/

Var yok derken?? Varmı resmi

Glufoken etki ediyor mu ki ben mesela şuan regl oldum bende matofin kullanıyorum ama hala kullanmaya devam etmem gerekiyor diye biliyorum

Glufoken etki ediyor mu ki ben mesela şuan regl oldum bende matofin kullanıyorum ama hala kullanmaya devam etmem gerekiyor diye biliyorum
Şeker ilacı sonuçta insülin direncini dengelemeye çalışırken diğer hormonları etkileyebilir özellikle Lh diye düşünüyorum snçta ilaç ilaç hepsi sebep olabilir beklicm mecbur ypck bşy yok :/

Bugün 8. Gün hala adet olmadım kızlar her an gelck gbi kaç gündr ağrım oluyo gelsn istyrm artık kötü hissedyrm kndimi

Bugün 8. Gün hala adet olmadım kızlar her an gelck gbi kaç gündr ağrım oluyo gelsn istyrm artık kötü hissedyrm kndimi
Canım bence kendini cok kasıyorsn şuan ondan olmuyo sakin ol ben takmamaya çalışıyorum mesela bebek konusunu cunku taktıkca umut ediyorsn psikolojik engelliyorsn

Canım bence kendini cok kasıyorsn şuan ondan olmuyo sakin ol ben takmamaya çalışıyorum mesela bebek konusunu cunku taktıkca umut ediyorsn psikolojik engelliyorsn
Takmıyorm ki cnm bnm adet olmk istyrm şuan kaç gündr gelck gbi sıkıştırıyo tam oldu dyrm bşyler akıyo hiç bşy yok sürekli bunu yaşıyorm bugün yürüyemedm ağrıdan sol tarafta bi top var sanki sökülemiyo gbi düşünüyorum

Hamile olan arkadaşlar size bi sorum olacak yardımcı olun lütfen.
İlişkiye girdik korunmasız bir şekilde. Lakin boşalma olmadı. Zevk suyu bulaşmış mıdır bilemiyorum. Zevk suyundan hamile kalınır mı?
Bir de; ilişkiden 2 hafta sonra adetim normal zamanında başladı fakat 2 gün erken bitti. Normalde 9-10 gün süren adetim 7-8 günde bitti. Bir sonraki adetim dün başlaması gerekiyordu fakat başlamadı. Bugünde başlayacağına dair hiçbir belirti yok. İlişkiye gireli tam 6 hafta oldu. Fakat hamilelikle de ilgili bir belirti yok. Sağlık ocağında rutin kan testini yaptırdım lh fsh olan hormanlarım normal. Bana bir fikir verecek olan var mı?

Canım yanlış anlama da testinde çizgi var senin ya hemde baya belli yani sanki yarın ilk idrarla yapsan direk ben burdayim dicek gibi

Canım yanlış anlama da testinde çizgi var senin ya hemde baya belli yani sanki yarın ilk idrarla yapsan direk ben burdayim dicek gibi
O gün bi tane dha yaptım onda da çıkmadı cnm ilk idrar da değildi yarın 9. Gün 10. Gün geçsin bi tekrar yapcm hp geldi gelck gbi oluyo tek test kaldı harcamym hem kndmi böyle durduruyorm hayrlısı artk nye yanlş anlym cnm şuan bebş olmasa bile gelsn istyrm kndimi kötü hissediyorum artık

Bende cumartesi test yapicam ilk idrarla bata 2 kala birbirimize haber verelim ama ben senden umutluyum

Canm nr yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…