Beraber bkleyelm o zmn cnm hayırlısı hakkımızda :)AA bana ishal yapar demedi ama yapıyor gercekten 3 gün geçti benim de bittiği ilacın bende olmadım biraz sabırlı ol belki 4-5 güne olrsun bende bekliyorum şuan daha benim de yok
Bnde okudum az önce ya annem de kzdı nye gttn hmn doktora fln dye de içmiş oldum bi kerebugun başka bir konuda okudum böyle , keşke söktürücüyü içmeseydin belki bebiş vardır.
Bekleyelim canım mesela ben normalde cok afedersin kabızlık çekiyordum şimdi tam tersiym 15 gündür kullanıyorum bu ilacı tarlusal işe yarar herhalde bi sancılar giriyor karnım şişiyor geri gidiyor bi acayipBeraber bkleyelm o zmn cnm hayırlısı hakkımızda :)
Tarlusal söktürücü sonuçta yaraması lazım işe bn adet günü de böyleydim sökülemiyo gbi hep tam giriyo sancı yne gelmiyo bazen pıt pıt atıyo tek taraflı özellikle gece yatakta yatınca ani hareketlerde bi 5-6 gün dha beklicm gelmezse yne gdcm doktoraBekleyelim canım mesela ben normalde cok afedersin kabızlık çekiyordum şimdi tam tersiym 15 gündür kullanıyorum bu ilacı tarlusal işe yarar herhalde bi sancılar giriyor karnım şişiyor geri gidiyor bi acayip
Canım valla dün o kdar konuştuk konuştuk sabah kalktım regl olmuşum bunun için sevincgm aklıma gelmezdi inş sende olmuşsndr yada olursun en kısa zamanda :)Tarlusal söktürücü sonuçta yaraması lazım işe bn adet günü de böyleydim sökülemiyo gbi hep tam giriyo sancı yne gelmiyo bazen pıt pıt atıyo tek taraflı özellikle gece yatakta yatınca ani hareketlerde bi 5-6 gün dha beklicm gelmezse yne gdcm doktora
İnş cnm bnmde 6. Gün yok dha gerçektn gelmesin dye bklerdm bu sefer yeterki gelsn dyrm kötü hissedyo insan kndni :)Canım valla dün o kdar konuştuk konuştuk sabah kalktım regl olmuşum bunun için sevincgm aklıma gelmezdi inş sende olmuşsndr yada olursun en kısa zamanda :)
Aynen bende oyle resmen psikolojik rahatladım yani :) ne kdar doğru yaptm bilmiyorum ama ben doktor verdiğinde tarlsal 4-5 gün daha kullanmadım yaptım test yine bişey olmayınca ben kullandım ama 4 günde soğan suyu içtim sabah aç karnına belki o yüzden hemen çözülmşte olabilr 4.gün çözüldü bittikten sonra hapİnş cnm bnmde 6. Gün yok dha gerçektn gelmesin dye bklerdm bu sefer yeterki gelsn dyrm kötü hissedyo insan kndni :)
Bnde bu ay içicem soğan suyu bi gelsn öyle ama diyetsyen ödem çayı yazdı onu bile içmek istemiyorum bşy vardr dye sbhta eşim test almış yptım ama ilk idrar değildi var yok bşy çıktı sanki gelsn bi emin olayım da snra içcm bi sürü şey :/Aynen bende oyle resmen psikolojik rahatladım yani :) ne kdar doğru yaptm bilmiyorum ama ben doktor verdiğinde tarlsal 4-5 gün daha kullanmadım yaptım test yine bişey olmayınca ben kullandım ama 4 günde soğan suyu içtim sabah aç karnına belki o yüzden hemen çözülmşte olabilr 4.gün çözüldü bittikten sonra hap
Var yok derken?? Varmı resmiBnde bu ay içicem soğan suyu bi gelsn öyle ama diyetsyen ödem çayı yazdı onu bile içmek istemiyorum bşy vardr dye sbhta eşim test almış yptım ama ilk idrar değildi var yok bşy çıktı sanki gelsn bi emin olayım da snra içcm bi sürü şey :/
Yeni yaptığımda çekmeyi unuttum da şimdi çektim kurudu braz glikofende kullanyrm hormonlar değişiyo dye pek kaale almk istemiyorumVar yok derken?? Varmı resmi
Şeker ilacı sonuçta insülin direncini dengelemeye çalışırken diğer hormonları etkileyebilir özellikle Lh diye düşünüyorum snçta ilaç ilaç hepsi sebep olabilir beklicm mecbur ypck bşy yok :/Glufoken etki ediyor mu ki ben mesela şuan regl oldum bende matofin kullanıyorum ama hala kullanmaya devam etmem gerekiyor diye biliyorum
Canım bence kendini cok kasıyorsn şuan ondan olmuyo sakin ol ben takmamaya çalışıyorum mesela bebek konusunu cunku taktıkca umut ediyorsn psikolojik engelliyorsnBugün 8. Gün hala adet olmadım kızlar her an gelck gbi kaç gündr ağrım oluyogelsn istyrm artık kötü hissedyrm kndimi
Takmıyorm ki cnm bnm adet olmk istyrm şuan kaç gündr gelck gbi sıkıştırıyo tam oldu dyrm bşyler akıyo hiç bşy yokCanım bence kendini cok kasıyorsn şuan ondan olmuyo sakin ol ben takmamaya çalışıyorum mesela bebek konusunu cunku taktıkca umut ediyorsn psikolojik engelliyorsn
Takmıyorm ki cnm bnm adet olmk istyrm şuan kaç gündr gelck gbi sıkıştırıyo tam oldu dyrm bşyler akıyo hiç bşy yoksürekli bunu yaşıyorm bugün yürüyemedm ağrıdan sol tarafta bi top var sanki sökülemiyo gbi düşünüyorum
O gün bi tane dha yaptım onda da çıkmadı cnm ilk idrar da değildi yarın 9. Gün 10. Gün geçsin bi tekrar yapcm hp geldi gelck gbi oluyo tek test kaldı harcamym hem kndmi böyle durduruyorm hayrlısı artk nye yanlş anlym cnm şuan bebş olmasa bile gelsn istyrm kndimi kötü hissediyorum artıkCanım yanlış anlama da testinde çizgi var senin ya hemde baya belli yani sanki yarın ilk idrarla yapsan direk ben burdayim dicek gibi
O gün bi tane dha yaptım onda da çıkmadı cnm ilk idrar da değildi yarın 9. Gün 10. Gün geçsin bi tekrar yapcm hp geldi gelck gbi oluyo tek test kaldı harcamym hem kndmi böyle durduruyorm hayrlısı artk nye yanlş anlym cnm şuan bebş olmasa bile gelsn istyrm kndimi kötü hissediyorum artık
Canm nr yaptın?O gün bi tane dha yaptım onda da çıkmadı cnm ilk idrar da değildi yarın 9. Gün 10. Gün geçsin bi tekrar yapcm hp geldi gelck gbi oluyo tek test kaldı harcamym hem kndmi böyle durduruyorm hayrlısı artk nye yanlş anlym cnm şuan bebş olmasa bile gelsn istyrm kndimi kötü hissediyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?