• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bi bakin lutfenn bu evlilik bitmelimi

sahteyse kibleyin adminler baksın da böyle evlilikler var hatunlar hemen niye fake diye coşuyorsunuz.

kocam çok iyi çok datlu çok şeker ama beni dövüyor diye konu açan kadınlarla dolu bir yer burası şaşırmanıza da ben şaşırdım.

konu sahibi iyi bir baba olması sapık düşünceleri olduğu gerçeğini değiştirmiyor bence,boşandıktan sonra da iyi babalığa devam edebilir.
Ben zaten bosanamam.edemem demiyorum istiyorum bosanmayi bende kafa beyin kalmadi zaten ben sizden olumlu yorumda beklemiyorum soyledignizd3 haklisinz babalk ve kocalik baska seyler suan zatn pilimi pirtmi toplamakla meşgulüm

Ben zaten bosanamam.edemem demiyorum istiyorum bosanmayi bende kafa beyin kalmadi zaten ben sizden olumlu yorumda beklemiyorum soyledignizd3 haklisinz babalk ve kocalik baska seyler suan zatn pilimi pirtmi toplamakla meşgulüm
Topla ve git.
Böyle koca düşman başına ayol.
Ahlaksız bir adama lütfen iyi baba felan demeyin.
Böyle baba olmaz, olamaz, olmamalı.
Defedin hayatınızdan.
Pis mahlukat.

Sirf bu konu icin uyelik actim derdimi kimseye diyemiyorum yoruldum artik 7senelik evliyim esimle 12yildir beraberiz toplamda.normalde iyi bir ciftiz fakat anlasamdigmiz surekli kavga ettigmiz bir konu var oda bütün guzellikleri alip goturuyo esim iyi bir insan cok iyi bir baba fakat iyi bir koca degil malesef sapikca fantezileri var beni baskalariyla dusunuyo surkli evt yanlis okumadinz ne yazikki ve ben gercktn biktm sinir krizi gecirmktn kendimi degersiz hissetmektn biktm bosanmk istiyorum ama cesart edemiyorum dedigm gb cok iyi bir baba pismn olmktn korkuyorum eksileri artilarindan daha fazla maddi olark cok iyi değiliz oyle rahat bi yasantim yok sevgi saygida genelde ben idare edersem alttan alirsam iyiyiz sahiplnme kisknma duygusu yok yani sadece iyi baba olmasi yetrlimi bi evlilikte?yaptignin nedenini sordugmda bu sadece fantezi ben sana güveniyorum diyo cildiriyorum.ama bnde sahiplenilmk kiskanilmk istiyorum haksizmiyim.kimseye diyemiyorum disardan mukemmel bi ciftiz ama icim yangin yeri.iyi bir baba olmasi yertlimi bi evlilikte?iki tane cocugm var onlara kiyamiyorum
Şunun üzerinde yoğunlaşmak lazım. Fantaziler gerçeğe dönüştürülmek istenebilirmi? Sen çok RENKLİ!!!!! Bir cinsel hayata sıcak bakıyormusun? :KK35:

adam sapık ilerde kendi çocuklarına bir şeylerde bulunmayacağı aklıma gelmiyor da değil
Aynen.
Bugün karısını Ahmet'le, Mehmet'le düşünen yarın çocugunu da düşünür, ALLAH muhafaza.
Atsın hayatından bu pis kamburu.

hiç kabul edilir değil.. ben o adamla olmazdım. e bu şartlar altında da evli kalmazdım sanırım. gerçekten midesiz..

ben anlamadım eşinizdeki nasıl bir ar, mide
sizi başkalarıyla düşünüyor bide söylüyor mu şunla bunla diye
isim olarak söylüyor mu yani:KK57::KK57:

büyük söylemiyim bir şekilde kayda alır anasına babasına herkese dinletirim
alın oğlunuzu napıyorsanız yapın derim
büyük sözüme tövbe

son zamanlarda bu tarz sapıklarda artış var
sosyal medya siteleri eşlerinin videolarını fotolarını paylaşıp yorum isteyenlerle dolu
hatta bu işi birlikte yapan çiftler var
ahlaksızlık aşırı derecede artıyor gün geçtikçe
bunun boşanmaktan başka yolu yok
evine adam gönderip eşine tecavüz ettiren bile var düşünün artık

son zamanlarda bu tarz sapıklarda artış var
sosyal medya siteleri eşlerinin videolarını fotolarını paylaşıp yorum isteyenlerle dolu
hatta bu işi birlikte yapan çiftler var
ahlaksızlık aşırı derecede artıyor gün geçtikçe
bunun boşanmaktan başka yolu yok
evine adam gönderip eşine tecavüz ettiren bile var düşünün artık
Benden kötü durumda olanlarda var yani utanmasam halime sukredicem

Sirf bu konu icin uyelik actim derdimi kimseye diyemiyorum yoruldum artik 7senelik evliyim esimle 12yildir beraberiz toplamda.normalde iyi bir ciftiz fakat anlasamdigmiz surekli kavga ettigmiz bir konu var oda bütün guzellikleri alip goturuyo esim iyi bir insan cok iyi bir baba fakat iyi bir koca degil malesef sapikca fantezileri var beni baskalariyla dusunuyo surkli evt yanlis okumadinz ne yazikki ve ben gercktn biktm sinir krizi gecirmktn kendimi degersiz hissetmektn biktm bosanmk istiyorum ama cesart edemiyorum dedigm gb cok iyi bir baba pismn olmktn korkuyorum eksileri artilarindan daha fazla maddi olark cok iyi değiliz oyle rahat bi yasantim yok sevgi saygida genelde ben idare edersem alttan alirsam iyiyiz sahiplnme kisknma duygusu yok yani sadece iyi baba olmasi yetrlimi bi evlilikte?yaptignin nedenini sordugmda bu sadece fantezi ben sana güveniyorum diyo cildiriyorum.ama bnde sahiplenilmk kiskanilmk istiyorum haksizmiyim.kimseye diyemiyorum disardan mukemmel bi ciftiz ama icim yangin yeri.iyi bir baba olmasi yertlimi bi evlilikte?iki tane cocugm var onlara kiyamiyorum
O nasıl bir fantaziymiş yavv seni bir başkasıyla sevişirken düşünüyor bunada fantazi diyor ahahhh güldüm eşin nasıl bir deli bildiğin delirmiş

Back
X