• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bi bakin lutfenn bu evlilik bitmelimi

bence koca fazla rahat. ablan durumun ciddiyetinin farkında değil.
kocası onun her halini sosyal medyada paylaşıyor olabilir.
sıkı bir araştırma yapsa iyi olur.

geçenlerde iyi aile babası, ev iş arası yaşayan kocasının, gizli sapık olduğunu öğrendi tesettürlü bir arkadaş. tv izlerken telefonla oynar gibi yapıp, karısının her halini ifşa türü bir sitede paylaşıp tatmin ediyormuş meğer kendini. kadın yorumları okuyunca şok olmuş. akla hayale gelmeyen fanteziler, küfürler. kocası da her yorumu onaylamış

aman dikkat.
:KK57::KK57::KK57:
10 yaş birden attım:KK57:

Sirf bu konu icin uyelik actim derdimi kimseye diyemiyorum yoruldum artik 7senelik evliyim esimle 12yildir beraberiz toplamda.normalde iyi bir ciftiz fakat anlasamdigmiz surekli kavga ettigmiz bir konu var oda bütün guzellikleri alip goturuyo esim iyi bir insan cok iyi bir baba fakat iyi bir koca degil malesef sapikca fantezileri var beni baskalariyla dusunuyo surkli evt yanlis okumadinz ne yazikki ve ben gercktn biktm sinir krizi gecirmktn kendimi degersiz hissetmektn biktm bosanmk istiyorum ama cesart edemiyorum dedigm gb cok iyi bir baba pismn olmktn korkuyorum eksileri artilarindan daha fazla maddi olark cok iyi değiliz oyle rahat bi yasantim yok sevgi saygida genelde ben idare edersem alttan alirsam iyiyiz sahiplnme kisknma duygusu yok yani sadece iyi baba olmasi yetrlimi bi evlilikte?yaptignin nedenini sordugmda bu sadece fantezi ben sana güveniyorum diyo cildiriyorum.ama bnde sahiplenilmk kiskanilmk istiyorum haksizmiyim.kimseye diyemiyorum disardan mukemmel bi ciftiz ama icim yangin yeri.iyi bir baba olmasi yertlimi bi evlilikte?iki tane cocugm var onlara kiyamiyorum
Bence fantaziler karşılıklı olmasa 7 yıl sürmezdi bu ilişki.. Devam etmeli diye düşünüyorum.. Böyle bir sapığı piyasaya sürüp başı boş bırakmayın bence..

Bir konuyu okurken daha ne kadar gozlerimi portletip agzimi acabilirdim acaba.
Konuya degil yorumlara şok oldum.
Konu gayet gercekci bence.
Anlamadigim adam bunu nasil anlatiyor esine, seks sirasinda mi?
Sonrasında yalvar yakar ozur diliyor falan demiş konu sahibi.
Anlayamadim yani, durduk yere bak hadi sen x le sevistin mesela diye anlatmaya baslamiyordur herhalde.

ben de ilk duyduğumda şok oldum. kocam iyi ki pc cahili diye sevindim.
Eşim pc kurdudur ama böyle şeyler karakter meselesi, kimi teknolojik aletleri faydalı işler için kullanırken kimi akla zarar şeyler yapmak için kullanıyor.
Bir kadın ya da erkek ne olursa olsun sevdiğini teşhir edemez, olayları konuları geniş açıdan bakıp değerlendirmeme rağmen Allah muhafaza bu olay bünyeme fazla geldi, kaldıramam öyle adamı anında boşarım.

Eşim pc kurdudur ama böyle şeyler karakter meselesi, kimi teknolojik aletleri faydalı işler için kullanırken kimi akla zarar şeyler yapmak için kullanıyor.
Bir kadın ya da erkek ne olursa olsun sevdiğini teşhir edemez, olayları konuları geniş açıdan bakıp değerlendirmeme rağmen Allah muhafaza bu olay bünyeme fazla geldi, kaldıramam öyle adamı anında boşarım.
Allah korusun başıma gelse, boşanmadan önce hastanelik ederim, sonra boşarım herhalde.

Benim enistemde oyle hatta ablama mutlu olacaksan 1 gun izin veriyorum hoslandigin bi adamla bulus sevis diyomus seksde hep beni baskasi gibi hayal et diyomus bu adam evine bagli harika bi baba
Ablam kiskanilmayi sevmiyor diger fantazi olayinida takmiyor
Sizin icin zorbi durum gercktn

:KK14::KK14:
İyiymiş.

Tövbe estağfurullah.

Oha diye diye bir hal olduk konuda.
Valla normal adam da kalmadı diye elimizdeki adamın yamukları üzerinde
çalışmaya devam ediyoruz biz de.
Daha iyisi derken ucundan böyle fantazilisi gelir adamı katil eder Allah muhafaza.

Valla konu sahibi ben boşan demem kolayına.
Ama böylesini terapi falan paklar mı bilemedim..

Okadar olan bitene seni sevmiyorum diye bagarmama takmis beni sevmeyen kadini bende istemem diyo ay dedim pardon canim ya sen bana asik oldgn icnmi onlari yapiyodun dedim ben gidiyorum dedim gitmek istiyorsan git dedi

kıza neden yalan diyosunuz ki haa yalan olabilir ama boyle düsünün erkekler var cinselige cok düskün olan sapıkca fantaziler kuran sahsen beni burda senelerdir tanıyosunuz benim esimin de öyle düsünceleri var ama yarı yarıyo konuusyo ben bagrınca susuyo ona kalsa evde butun gun cıplak dolasıyım bazen kızıp sen tacize falan mı ugradın diyroum sussun diye utan sın diye haa bosanmak tamamen farklı bisey cok ileri boyutta olyr zaman baska

ay ben okudukça apıştım kaldım bu konuda son sayfaya gelene kadar...
çünkü ben karşılıklı düşünceye bağlıdır diyerek normalleştiremeyeceğim bunu...
fantazidir adam değişiklik istiyordur falan diyemeyeceğim hiç.
çünkü fantazi dediğin kıyafettir kostümdür , atıyorum farklı mekandır, ne bileyim belki hakarettir belki biraz sertliktir, erotik filmdir falan bunlar kabul edilebilir belki ama bu sapıklık yahu!
arkadaşım lütfen kaç kurtar kendini...

Bosanmak icin ne bekliyorsunuz adamin bir gun birileriyle cikip gelmesini mi tovbe tovbe
Hani sevisirken falan ayipli mayipli konusursun da bu coook baska bir sey
Insan esinin onu kiskanmasini ister nasil bir kafa yapisi bu adamdaki kesinlikle normal degil kacin kurtulun.

Gercekten sldatsan ne olacakmis? Guveniyomusmus.. bu sekilde dusunerek kendisi seni aldatiyo bence..kimi sapik kimi cinsellik istemez.. belki grup hayali vardir.. nedir bu adamlardan cektiginiz ya? Bi laf var ya.. bi kadini o.ospu yapan ya babasidir ya kocasi.. o kadar dogru bu sozki..

Aslında swinger diye bir gerçek var bu ülkede. Girin twittera yazın swinger diye neler çıkıyor neler.
Binlerce çift çift eş arıyorlar. Profillerinde cinsel içerikli görüntülerini paylaşıyorlar.
Normalde böyle şeyi aklına getirmeyecek adam bile bunları görüp böyle sapıkça fantezilere dalabilir.
Sapıklık sapkınlık bulaşıcıdır malesef.
Senin için de zor durum tatlım, haklısın. Ben olsam benim de midem bulanır belki.
Konuşmayı dene. Eğer çok istiyorsan yapalım de yalandan.
Tamam derse de bas tekmeyi. Olmaz kıskanırım seni paylaşamam derse de aynen devam edin.
Sonuçta herkes hayal dünyasında özgürdür. Fantezilere karışılmaz. Fantezi boyutunda kaldığı sürece tabi.

Back
X