Kızlar bı bakın lutfennnnnnnnnnn

benım 9.gun bhcg sonucum 6.17 cıktı yanı dun bugun ıdrar yaptım tık yok hayırlısı tabı

canım hemen umutsuzluğa kapılma temkinli ol moralini yüksek tut. idrarda hemen çıkmazki idrarda çıkması için kan değerinin en az 65-80 civarı olması gerekirki sonuç idrarda pozitif çıksın üzme kendini sabırla bekle bir daha idrar testi yapıp aklını bulkandırma 12. gün kanda baktırırsın zaten sonuç yükselirse normalde hamişsen 12. gün 20 yada daha yüksek olması gerekir hayırlısı inşallah herşey gönlünce olur. sanırım 12. gün yarın oluyo sabret canım...

kızlar su ıdrar testlerınde cıkan ıkıncı cızgı kac saat sonrasına kadar dogru soyle anlatayım benım dun yaptıgım testte ılk once bısey cıkmadı aksam 10 gıbı bakmıstım atmamıstımda sonra sabah kaltım bı baktım ıkıncı cızgı gozukuyo ama sılık tabııı bu yalnıs sonuctur dımı bekledı yaaaaaaa meraklakkafamçokkarıştıdım ıste

canım ben evde 4 gün dinlendim.5.gün dısarıya çıktım ama çok yormadım kendimi.6.günden itibaren çalısmaya basladım.ama işim oturarrak.o yüzden sıkıntım olmadı.kendini çok yormamak kaydı ile günlük yasantınıza dönebilirsiniz.insallah sonuçlarınız pozitif olur.

canım 10 dakikadan sonrası geçersiz sonuç bilgin olsun hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz artık idrar testi yapma bence ya kan testi yaptır yada adet olma gününü bekle.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…