• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bi bakın midem :(

GiiZeeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
293
1
96
Balıkesir
kızlar bu sabah bı karın agrısıyla uyandım ardından mıde bulantısı ve ıshal ıle sonuclandı en son bı kac ay once olmustu reflu demıstı doktor on ıkı parmak bagırsagından soz etmıstı bastırdıgında karnımı acıyordu falan bugunde aynı sey oldu ılaçlarıma bakıyorum atmısım galıba ılacsız yapabılcegım bısey varmı bu durumda :43:

İshal se şikayetin kurukahvenın ıcıne lımonu sık iç tadı berbat ama 20 dk ıcınde ıshalı kesıyo. Annem bana ıshal oldugumda yapar gayet etkılı bır cozum. Bıde ustune nane lımon ıctın mı hıc bıseyın kalmaz. :) gecmıs olsun

İshal se şikayetin kurukahvenın ıcıne lımonu sık iç tadı berbat ama 20 dk ıcınde ıshalı kesıyo. Annem bana ıshal oldugumda yapar gayet etkılı bır cozum. Bıde ustune nane lımon ıctın mı hıc bıseyın kalmaz. :) gecmıs olsun

ewt cnm bunu bılıyorum fakat ıshal problemı dıerlerının yanında az kalır asırı bı mıde bulantısı kramplar gırıyor sağol cnm

ewt cnm bunu bılıyorum fakat ıshal problemı dıerlerının yanında az kalır asırı bı mıde bulantısı kramplar gırıyor sağol cnm

hımm anladım canım ozaman acıle gıt bı ust batın usg ceksınler safra kesesı sancısıda olabılır. Sırtına falan bır agrı varmı? Karınla ılgılı hersey gelıyo ınsanın aklına bılemedım kı sımdı? Apandıst te olabılır.

canım een mantıklısı hemen bi doktora git sen
belli olmaz rahatsızlığın iyice ilerleyebilir
o yüzden git biran önce
geçmiş olsun

Reflün varsa limonlu kahve iyice kötü yapar mideyi. BEn soğuk süt yudumluyorum rahatlatıyor midemi. Geçmiş olsun.

bendede gastrit varmıs , ve yara var

benımde cok sıddetlı tutuyor :S
kusmada oluyor

bana tutmaya baslayacagını anladıgım anda
sekerlı su cok ıyı gelıyor kaynak suya 7-8 adet sekerı atıp ıcıyorum gecerse gecer gecmezse doktorluk oluyorum

canım metpamid die bi bulantı hapı var o cok iyi geliyor...ama doktora gitmen daha mantıklı

Back
X