- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 30
- Konu Sahibi keskelerveben
Ay inşallah cnm Rabbim tüm isteyenlere de bna da nasip etsin :) :) :)Maasallah tatlim hadi atlattin iyi dinlen.Seninde 1-2 sene icinde bebis haberini aliriz insallah:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah cnm Rabbim tüm isteyenlere de bna da nasip etsin :) :) :)Maasallah tatlim hadi atlattin iyi dinlen.Seninde 1-2 sene icinde bebis haberini aliriz insallah:)
Odem kendiliginden gecmez mi ? Bol su icsem yada atabilirmiyim vucudumdan
Yarin yapacgm bunu :))Bak naap biliyo musun yanında bozukluj götür :)
Ve markete girince önce grç prezervatif lerin önünden. Çaktırmadan ücretine bak. Snra dğer trafa doğru git. Ve bozujluklardan paranı hazırla. Kasaya gel prezervatif geçsin. Ücreti ver ve koşar adım çık :) kasiyerin para üstü vermesini beklemezsn :)
Iyi de yanimda kizim var elimde alyans niye utanayim ( gozune sokuyorum alyansi zaten eczacinin evli oldgmu anlasin diye)Yahu ella almak daha utanç verici değil mi? Bekar bi insanın yaptığı hatayı temizlemek istemesi gibi.
Iyi de yanimda kizim var elimde alyans niye utanayim ( gozune sokuyorum alyansi zaten eczacinin evli oldgmu anlasin diye)
Gülümseyerek yazdım :)Yarin yapacgm bunu :))
Canim benm ertsi gun hapini aldigim gun ve ertesi 6 gun ilacmi icmeyi kesiyorum oyle aliyorum tedavimde aksiyor ya o da ayri sorunDoğum kontrol hapiyla ertesi gün hapinin içinde hormonlar aynı hormonlar sadece oranları değişik ertesi gün hapin da çok daha fazlası var nasıl ilacınız doğum kontrol hapınin etkisini sifirliyor anlamadım . Neyse esin utanıyorsa sen sağlık ocağından ücretsiz alabilirsin aylık iğnede orada yaptırabilirsin.
Birde ertesi gün hapı korunma yöntemi değil Uzun süre böyle yaparsanız hormonlarınızı bozar siniz.
Evet haklisinz ama dedigim gbi esim almiyor bn korunamiyorum malesef uc ayda ilk defa boyle oldu isteHayır yani kondom almak daha kolay ve daha ekonomik. Hem bu kadar strese girmezsiniz
Canim benm ertsi gun hapini aldigim gun ve ertesi 6 gun ilacmi icmeyi kesiyorum oyle aliyorum tedavimde aksiyor ya o da ayri sorun
Bn taktirdim iki defa ikisinde de kaydi spiralİnternetten siparis verin bari ,birde doktorla konusun belki baska bir ihtimal vardir ,
Bir gynefix diye sabitlenen bir spiral var onun doktorlarindan biri ile gorusun
Bu dedigim kaymaz sabitleniyor normal spiral degil ,bir arastirin ,sagliginiz icin bu kadar sabit fikirli olmayinBn taktirdim iki defa ikisinde de kaydi spiral
Iyi de yanimda kizim var elimde alyans niye utanayim ( gozune sokuyorum alyansi zaten eczacinin evli oldgmu anlasin diye)
Peki canim cok sagolBu dedigim kaymaz sabitleniyor normal spiral degil ,bir arastirin ,sagliginiz icin bu kadar sabit fikirli olmayin
Halkayi kendimz nasil takiyorz kiBu arada ben evliyken hap kullaniyordum ve sigara da kullaniyordum.35 yas ustuysen sigara ve hap tehlikeliymis yanlis hatirlamiyorsam.Bi de halka diye korunma yontemi vardi o zaman arastirdigimda duymustum o daha kolay haptan ayda bi kere takiyorsun kendin.Onu da bi arastir tabi hap ilacinin etkisini sifira indiriyorsa igne,halka da sifira indirebilir doktoruna sor.