Kızlar bi bakın yha

HuzuRRR

Bşlngç:73.0 Gncl:69.8
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
6.464
25.737
548
31
9
Kızlar 38 haftalık hamileyim göbeğimde bazen ağrı var bide göbeğimin etrafı da çatladı birde göbeğimin etrafı bana morarmış gibi geldi eşimde öyle söylüyor arada uyuşuyor kaşıyamıyorum acıyor aranızda benim gibi olan var mı???

anlamadımmm ne dediğinizi

Göbeginizdeki degisimler olasi degisimler, düzenli doktor konrtrolleri yaptiginiz sürece doktor birsey dememis ise olasi birsey. Benim göbegim de göbeklikten cikmisti, kararmisti ama normal demislerdi, catlaklar zaten normal.
Tek normal olmayan sey, yazim hatasi "Yha "

Şimdi anladım :) :) geçen hafta gitmiştim daha doktora bi sıkıntı yok demişti çok şükür yarın kontrolüm tekrar doktora göstericem ama son aylarda normal diyorlar

Amaaannn yazıdan bişe olmaz canımız saolsun :)

Şimdi anladım :) :) geçen hafta gitmiştim daha doktora bi sıkıntı yok demişti çok şükür yarın kontrolüm tekrar doktora göstericem ama son aylarda normal diyorlar

Tabi son aylarda göbek degisiyor baya.
Benim kahverengi olmustu göbek cevresi. Dogumdan sonra keseleyince yavastan hepsi cikti. Yani cok degisimlere üzülmeyin, hepsi normale dönecek. Olmadi benim gibi estetik düsünürsünüz hala da gözünüze batarsa =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…