Kızlar bi bakın

Hllkl

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
333
136
18
27
Kızlar 34+3gunluk gebeyim ve bel ağrım var kasık agrilarim batmalarim oluyor doğum yakın mı acaba:emir_bebek:

Kızlar 34+3gunluk gebeyim ve bel ağrım var kasık agrilarim batmalarim oluyor doğum yakın mı acaba:emir_bebek:
Canim batmalar bende de oluyor dr magnezyum verdi surekli dinleneceksin dedi .Agirlik arttikca normalmis

Doğum yakın değildir canım 34 hafta çok erken çünkü o yüzden bende sen bu şikayetlerini doktoruna söyle insana iyi bilir. Bende henüz yeni doğum yaptım böyle ağrılarım oluyordu doktorum vitamin vermişti ve normaldi benim sende sor öğren derim canım ve bol bol dinlen

Doğum yakın değildir canım 34 hafta çok erken çünkü o yüzden bende sen bu şikayetlerini doktoruna söyle insana iyi bilir. Bende henüz yeni doğum yaptım böyle ağrılarım oluyordu doktorum vitamin vermişti ve normaldi benim sende sor öğren derim canım ve bol bol dinlen
Sordum canım böyle olucak dedi anlamıyorum ki

Sordum canım böyle olucak dedi anlamıyorum ki
Aynı Benin doktorumun dediği gibi bu şikayetlerimi söylediğimde doktorum Şenay daha bu iyi günlerin daha çok çekeceksin demişti :-) o zaman endişelenmeyin dinlenin mutlaka bol bol

Son haftalarda vitamin verilmiyor özellikle magnezyum. Ağrılar normal bence :) sancı şeklinde nefesin kesilmiyorsa sıkıntı yapma bel ağrın kemiklerinin açılmasıyla alakalı. Artık haftan ilerliyor kemikler yavaş yavaş doğuma hazırlanıyor. Suyun gelmediyse sancın yoksa dinlenmeye bak :) geçmişler olsun

Back
X