Kızlar bi bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Queenpisi

Karam🖤
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
1.452
4.614
88
28
Şu an aşırı yoğunum akşama misafirim o yüzden acele yardimci olunursa sevinirim(lutfen

Bir yakınım var, kocası tarafindan aldatiliyor. Boşanmak asla istemiyor,kabullenemiyor. Annesi ayrıl gel çocuklarına biz bakarız dese de asla dinlemiyor,ve hatta intihar girişiminde bulundu.ifadesinde annesini suçladı,kocamin beni boşamasına sebep olacak huzurumu bozuyor diye.

Kadının psikolojisi iyi değil.Kocasi telefonuna el koydu bir süre. Ve sanırım tehdit ediyor. Seni aldattığımi anlatirsan seni boşarım diyo.

Kadın fare ilaci ve 2 çocuğu ile ablamin evinde şu an.. telefonunu kapatmış. Kimseye burada olduğumu sakın söyleme diye de tembih etmiş.

Kendimle birlikte çocuklarımı oldurecem diyomus. Cocuklarj arabanin önüne aticam,fare ilaci icircem,onlari bogacam diyomus.

Ablam şu an kimseyi arayamiyor,olayi ses kaydıyla anlatti. Çocukları yıkayıp yemek yedirmekle meşgul.

Ben artık durmak istemiyorum. Çünkü biri bir şey yapmasa 3 kişinin ölüm haberleri gzecek haberlerde.

Çocukların korumaya alınması şart. Kocasi olacak itin ailesinden hayır yok. Ogullarinjn Gelinlerini aldattığını bildikleri halde susuyorlar şerfszler.

Ben nereyi arayabilirim? Kimden yardim isteyebilirm. En azindan çocukların can güvenliği olur

Acele ile yazdim bi hatam olduysa affola.

polisi arayın, onlar ne yapılacağını daha iyi bilirler. çocuklara sahip çıkılır, belki annanneye verilir. gerekli görülürse anneyi de psikolojik destek için bir kliniğe götürürler. lütfen beklemeyin, ne anneligi kalmis artık ne insanlığı

Polisi ararsam yardimci olurlar mi?
Ama benim aradığım bilinsin istemiyorum. Çünkü yakin akrabam olurlar kendileri.. ooof arafta kaldim

Polis ve sağlık kuruluşuna kadının beyanları söylenmesi gerekiyor.Alıp tedavi mi ederler ne yaparlar bilmiyorum ama durum çok tehlikeli acilen birilerine haber verilmesi şart.

Ama benim aradığım bilinsin istemiyorum. Çünkü yakin akrabam olurlar kendileri.. ooof arafta kaldim
Ne yani yakın akrabanız diye çocukların fare zehri ile öldürülmesine razı mı geleceksiniz anlamadım ben

Durumu anlatırsanız polisin ihbar eden kişiyi söyleyeceğini zannetmiyorum. Bence ilerde vicdan azabı duymamak için tabii ki yetkililere haber verin.

Hemen polisi arayın , ablanızın ev adresini verin ki ; sizi ablanızın evine en yakın polis karakoluna bağlasınlar. Durumu detaylarıyla anlatın.

Akşama gelecek misafiri değil önce ablanızı ve evindeki kadını düşünün.

Bilmiyorum ablam yeni taşındı ve şu an msjlara dönmüyor. Aradim açmadı.
Ablanızın tam adresini alın, müsait olunca mutlaka size dönecektir. Adresi alınca polisi arayıp olanları anlatın, ihbarda adınızın gizli kalmasını istediğinizi, güvenliğiniz ile ilgili korkularınız olduğunu söyleyin. Kadının telefon numarasını da verin polise gerekirse. Ablanızı da sorumluluktan, korkudan kurtarın.

Ablan neden aramıyor ?
Onun telefonu yok mu ?
Yemek yedirip çocukları yıkamak aramasına engel değil.Bahane hiç değil.
Ayrıca kadın ona sığınmış zaten.
Ev kendisine ait,insiyatif de öyle.
Bir şey yapacaksa o yapacak.
Çocuklarımı oldururum diyen bir kadını nasıl olur da polise bildirmez ?
Yani konu tuhaf..
Ayrıca aradığım bilinmesin diyorsan,dahil olmak istemiyorsan,bir iyilik yapmak için bile şart kosuyorsan arama madem.

Ablanızın da , kadının ve çocuklarının da hayatı tehlikede olabilir.

Sizin düşündüğünüzse, arayanın siz olduğunun bilinip bilinmemesi mi ?

Kızlar olayı alelacele yazdım diye hemen yuklenmeyin. Ben zaten kadının abisini ve annesini aradim. Ablama gidiyorlar şu an..
Benim demek istediğim kalıcı bi çözüm.
Çünkü alacakalar kadını goturecekler,iki gün sonra kocam da kocam diye tutturup evine donecek ve aynı şey tekrar yasanacak.
Anlatabildim mi?

Valla ne yapacaksınız bilemem şu anda ama o kadına ve çocuklarına orda bişey olursa ablaniz ve eşi birinci dereceden sorumlu kabul edilir...iyi cesaret eve almaları....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…