Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya bi kere almış bulundum silikonsuz.modeli çok güzel de işte orası küçük görünüyo o kadar para verdm yeni almama izin vermezler ki ne yapsam :enbuyukkk:
arkadaşım bende o dertten muzdaribim. ben hep içine kap denilen vatka gibi şeylerden ekliyorum. çamaşırcılarda satılıyor.bazı sütyenlerde takviye oluyorya hanii takıp çıkartıyorsun onlarda olur. dene ben ne buluyorsam tıkıyorumzemuszemuszemuszemus
arkadaşım bende o dertten muzdaribim. ben hep içine kap denilen vatka gibi şeylerden ekliyorum. çamaşırcılarda satılıyor.bazı sütyenlerde takviye oluyorya hanii takıp çıkartıyorsun onlarda olur. dene ben ne buluyorsam tıkıyorumzemuszemuszemuszemus
ama büyük olması bi sorun değil ki ne güzel işte.neden kafanıza takıyosunuz bunu anlamıyorum ya çocuk gibi görünmek mi büyük göğüsler mi.tabi ki de ikincisi....