Kızlar bi bakıverin benım sıkıntıma ya

zyannhtunu2566

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2021
26
23
3
30
Kızlar şimdi benim 7 yasında oğlum var 2. Evliliğim esımınde çocukları var ama 4 senemiz olucak pko dan dolayı gebe kalamıyorum bu arada cocuklae bızımle degıller tedavıye basladım adet gormuyodum 21 gün ilaç kullandım adet oldum sımdı adet takvimimde 4 gün diyo adete fakat anlam veremedıgım hayatımda ilk kez basıma gelen bısey var burnun kuruyor ınanılmaz sekılde sanki yara var ama yok yara felanda elımı suremıyorum burnuma kasıklarımda hafıften agrı var yaklasık 2 3 haftadırda miğdem yanıyo henuz kan testi felan vermedım hastaneye gidicem 31 ine basına boyle bısey gelip te gebe kalan oldumu

Çocuğunuz kimde? Yeniden hame kalirsaniz siz mi bakacaksınız yoksa ilk çocuk gibi baskalari mi yetiştirecek?
O nasıl bi üsluptur neyin ne olduğunu bilmeden nasıl bi düşüncedir bu düşüncede olan bide benım hemcinsim dilerim yasanılanları yasamazsın cocugumu ben terk edip bakmıyan bi insan değilim canım cocugum 365 günün belki 250 günü benım yanımda bilmeden etmeden önyargılı davranıyosun üslupsuzca konusuyosun yaşadıklarımı yaşadıgında anlarsın canım kımın buyuttugunu

Konuda cocuk benim yanimda degil diye detay veren sizsiniz.

Ben nereden bilcem siz yazmasaniz? Ayrica yazmayabilirdiniz. Bu detayi verdiginize göre çocuğum var ama bakmıyorum, yenisine bakmaya uygunum minvalinde bir anlam vermeye calistiniz.

Herkes de saniyor ki yasadiklarimi yasayacaksin deyince onun aynisini yasayacagiz.

365 günün 250 günü yaninizda olmasinin bir anlami yok. 7 yasinda cocuk anneyle büyür.

Bir sorununuz varsa hamilelik düşünmeyin diye bu sekilde yorum yazdim.

Has be has babasinda olmasinin da bir anlami yok. Yine neden siz bakmiyorsunuz diye tekrar sorarlar.

Evlatlık vermediniz, camii avlusuna bırakmadınız diye tesekkur mu etsin size? Iyi bir anne mi yapar bu sizi? Tabii ki camiiye birakmayacaksiniz, kimseye vermeyeceksiniz ama siz bakacaksınız.

Cocugunu babaya ver evlen, birine bakmadan yeniden dogurmak iste, sonra biri neden bakmiyorsun deyince yasadiklarimi yasayacaksin falan üf yani.

Son düzenleme:
2-3 haftadır midenizin yanması gebelikle alakalı değildir. Zaten adetiniz muhtemelen 3 hafta önce bitmiştir onu belirtiden saymayın.

Burun kuruluğu oluyor gebelikte ama bende 15. haftadan sonra başladı.

Bak dilerim çocuk sahıbı olunca ayrılmak zorunda kalmazsın ama dilerim birgün bu dediklerin aklına gelir ve hakkımı helal etmiyorum size çocuğumu ben büyüttüm zaten hayır mübarek gün hiç bir annenin anneliğini sorgulamak sizin gibi ukala insanlara düşmez hiçmi etrafında ailende 2. Evliliği olup cocugu olup yenıden anne baba olmak isteyen yok ben o detayı verırken hıc doğurmadan tedavi gören arkadaslarla karıstırılmasın diye dedim yanımda olmadıgınıda senın gıbı ukala biri cıkıpta zaten varmıs ne gerek var demesin dıye yazdım ama ukala insan bitmiyor kımse kınadığını yasamadan ölmez ezanlar okunuyo size hakkımı helal etmiyorum asla ölümlerden dönen biri olarak ınsanın kalbini kırıyosunuz öbür dünyada alacağım olsun hanımefendi

2-3 haftadır midenizin yanması gebelikle alakalı değildir. Zaten adetiniz muhtemelen 3 hafta önce bitmiştir onu belirtiden saymayın.

Burun kuruluğu oluyor gebelikte ama bende 15. haftadan sonra başl

Burun kuruluğu oluyor gebelikte ama bende 15. haftadan sonra başladı.
Cok tesekkur ederım güzel cevap verdıgınız için

Üf Allah askina ya. Hemen magdur edebiyati, hemen haramlar helaller... Çevremde bosanan bir sürü insan var. Gerekirse kümes gibi evlerde oturup çocuklarına yapışıyorlar birakmiyorlar. Bana helal haram edeceğinize çocuğunuz size helal edecek mi onu düşünün. Büyük keyif alacaksınız yaşadığınızı yaşarsam dimi? Nasil bir Müslümanlık!

Arkadasta ne hakkiniz var da neyi helal etmiyorsunuz acaba o ezanlar okunurken

bu arada ben de bosandim, hem de inanmayacaksiniz ama 2 cocukla. Tahmin edin ne yaptim? Cocuklarima ben bakiyorum, oz be oz anneleri olarak; cunku babadan cok anneye ihtiyaci vardir kucuk cocugun. Yeniden evlensem de babalarina vermem, alacak adamin da alnini karislarim.
Lakin kiiiii ben sizi hatirladim sanki, esinizin de 4 cocugu vardi onlarda baska yerdelerdi falan filan. Ozetle siz kari koca olarak bence ebeveyn olma yetisine sahip degilsiniz. Bir hevesle yapip baskalarina baktiriyorsunuz. Hadi diyelim 1 ortak cocuk daha yaptiniz, bu esinizden ayrilirsaniz kim bakacak ona? Siz bakmiyorsunuz orasi belli, esiniz de bakmiyor o da belli. Bu ortak cocuga kim bakacak soyler misiniz?

Müslümanlığı sorgularken önce kendi müslümanlığını sorgula mağdur edebiyatına düşersin bu kadar büyüklenme kibirlenme hanımefendi çocuğumla olan bağımı bilmeden yorumda yapma kümes gibi evlerde yaşadım belki nerden biliyon sana beddua etmıyorum ama dediklerini sende duyman dileğiyle seni uğurluyorum hanımefendi allahın haram kıldığı bişeyde senın suanda yaptığın kibir unutma

Dgru hatırladın esımın cocuklarının 2si evli idi diğerleride büyüktü onlarıda hatırladınızmı kimse bosanmak için evlenmez ki sende bosanmak için evlenmedin konuyu takip ettiysen o çocuğumu ben bırakmadım onuda okumusundur neyse allah sizi bildiği gibi yapsın ne hakkımı suanda senın yaptıgın gibi kul hakkı

Kendimin Müslüman olduguna dair bir bilgi vermedim sizin gibi.
Ayrica yazdığımının neresinde kibir var? Olmasi gerekenleri soyluyorum.
Siz kendinizin annelik konusunda eksik oldugunuzu biliyorsunuz ve olmasi gereken seyler size kibir gibi geliyor.

Allaha şükür ben ayrıldım diye cocugum babasında diye bi eksikliğimin oldugunu sanmıyorum iyi aksamlar hanım efendi bence demediğin kadar var dedıklerın müslümanlığa sığmıyor

Simdi bana gore dualar, din ve basimiza gelenler senin bu bahsettigin sekilde islemiyor
Eski konuyu da takip etmedim, analarinin ve babalarinin biraktigi 5 cocugu okuduktan sonrasi beni pek ilgilendirmiyordu.
Burda kul hakki yok, olsa da benim umrumda degil ama ben insaniyet olarak kimseye haksizlik yapmam zaten (kaldi ki islamiyeti de senden cok daha iyi bildigime eminim. Sana iftira atmiyorum, gunahini almiyorum vs vs, sadece cok basit bi soru sordum, bu adamla bosanirsan cocuga ne olacak diye ) gerci bundan sonrasi beni yine ilgilendirmez, ben konuyu da takip etmem ama tek uzuldugum sey kendi cocuklarim. Bu kadar sevgisiz buyuyen cocuklarla ayni jenerasyon olacak yoksa bana ne istersen 10 tane daha dogur

Allaha şükür ben ayrıldım diye cocugum babasında diye bi eksikliğimin oldugunu sanmıyorum iyi aksamlar hanım efendi bence demediğin kadar var dedıklerın müslümanlığa sığmıyor
Bir eksikliğiniz olmadığını düşünmeniz daha acı. Doğurun devam. Bir kere daha bosanirsaniz devlet baba bakar.

Sana göre ne dua edecem ben işinize bakın o zaman gereken cevabı da verdim ıkınızede takip et etme benım sordugum soruya bak sizin eleştirilerinize bak yarın ne olacagının evlenmiyecegınin garantisi yok benden cok bılıyomussun ya dini allah tan gelir ya bu işler o zaman bu konu ve yaptıgınız elestırıler gelır umarım aklınıza bide cocuklarına sormak lazım sadece senınle ne kadar mutlular sende dedıgım gıbı bosanmak ıcın evlenmedın ama size gelınce sınav allahtan geldi olacagı varmıs ama bi baskasının ki aaaa cocugu terk etmıs bıde kalkmıs bida dogurcam dıyo bide 5. Cocuk bundanda bosanır dogurduguda kakır mantığı bana sorduklarını sana sormazlar umarım

Evlenebilirim elbette ben evlenmem demedim ki ama evlenirsem de cocuklarima kendim bakarim dedim. Rahat edeyim yeni kocisimle diye babalarinin basina atmam cocuklarimi demek istedim. Babalariyla gorusturyorum tabi ki, yakin olmadigi icin cogunlukla goruntulu konusuyorlar ama bu sure sabahtan aksama kadar suruyor yani. Ozetle benim cocuklarim gayet mutlular, ya sizinki?

Allah sizi bildiği gibi yapsın 26 yasındayım ama sizde hata yok ki sizin gibi vijdan sahibi olmayan ınsanlara laf anlatıyorum gercekten ama gercekten benım dustugum duruma dusmeyın baba evıne sığamamak dul gözüyle bakılıp sadece gelir varsa ailenın yanında durabılirsin mantıgına sahıp bir aılenın yanında kaldım esım cok yakın akraba olduğu ıcın bosanma olmaz bizde ama sen istiyosan çek dedıklerı ıcın babasının yanında kadınsınız ya el insaf şimdi de dersiniz duygu sömürüsü yapıyo diye sınanmayın sınanmayın binlerce kadın var sınanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…