- 25 Temmuz 2014
- 2.539
- 1.636
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki çok çok yeni oluşacak gibi , ya da artık kafa gitti , gözleri de yanına aldı.. hayal görüyorum:) teşekkür ederim yanıt içinEvet belli belirsiz bir çizgi var gibii![]()
Aaa. Evet evet var çizgi. Bence kan verin. 10 da olsa çıkarÜstteki dün akşam
alttaki bu sabah ..
Yakınlaştırınca değil ama uzaktan bakınca alttakinde bi karartı görüyor gözlerim
Ama görebilen başka kimse yok :))))
Kalbimmmmmm hızlandı vallahi…Aaa. Evet evet var çizgi. Bence kan verin. 10 da olsa çıkar![]()
Evet belli belirsiz bir çizgi var gibii![]()
Hemen gidip özelden ya da aile hekimliğinden kan verin bence. Sağ salim alırsınız kucağınızaKalbimmmmmm hızlandı vallahi…![]()
Çok net pozitif tabi ki. Hayırlı olsunEki Görüntüle 3262111 Merhabalar, kusura bakmayın lütfen bende denk geldim yorumlara okurken az önce yaptım testimi de meraklandım acaba pozitif mi emin olamadımyardımcı olabilir misiniz
![]()
Eki Görüntüle 3262111 Merhabalar, kusura bakmayın lütfen bende denk geldim yorumlara okurken az önce yaptım testimi de meraklandım acaba pozitif mi emin olamadımyardımcı olabilir misiniz
![]()
Çok net pozitif tabi ki. Hayırlı olsun![]()
Çok net pozitif tabi ki. Hayırlı olsun
Çok net pozitif tabi ki. Hayırlı olsun
O kadar heyecanlıyım kiiiiÇok net pozitif tabi ki. Hayırlı olsun![]()
çok teşekkür ederimm
![]()
Pozitif tebrik ederimEki Görüntüle 3262111 Merhabalar, kusura bakmayın lütfen bende denk geldim yorumlara okurken az önce yaptım testimi de meraklandım acaba pozitif mi emin olamadımyardımcı olabilir misiniz
![]()