Üstteki dün akşam
alttaki bu sabah ..
Yakınlaştırınca değil ama uzaktan bakınca alttakinde bi karartı görüyor gözlerim
Ama görebilen başka kimse yok :))))
Üstteki dün akşam
alttaki bu sabah ..
Yakınlaştırınca değil ama uzaktan bakınca alttakinde bi karartı görüyor gözlerim
Ama görebilen başka kimse yok :))))
Merhabalar, kusura bakmayın lütfen bende denk geldim yorumlara okurken az önce yaptım testimi de meraklandım acaba pozitif mi emin olamadım yardımcı olabilir misiniz
Hemen gidip özelden ya da aile hekimliğinden kan verin bence. Sağ salim alırsınız kucağınıza
Bu arada bakın ben de bu kadarcık çizgi ile umutlandım. Ertesi gün daha koyu çıktı. Bi sonraki gün artık rahat gözle görülebilir oldu. Şimdi 11 haftalığız
Eki Görüntüle 3262111
Merhabalar, kusura bakmayın lütfen bende denk geldim yorumlara okurken az önce yaptım testimi de meraklandım acaba pozitif mi emin olamadım yardımcı olabilir misiniz
Eki Görüntüle 3262111
Eki Görüntüle 3262111