Kızlar bi el atın :)

Hangisi güzel

• Ankete Katılan
    12
NpWbzCmgn5yFhV4A5SM434N_E3gEVwEeDIFW6Wgv3jv_S69taxALiuM3O0Qqv3r8nLR0VE9D2CRvcOPxHERxgZylbvaxGDXNe7P4nGwMeCLAouSs-iclaA=w470-h313-nc

Ahh sorma benim de ablamin dugunu var ve kafamdaki kiyafeti bulamiyorum. Sanirim diktirecegim eger bulamazsam ama vakit yeter mi bilmem.
Ben bunlari begenmedim, neden mi? Cunku senin kilon biraz var, bu sebeple bunlar ustunde egreti durur.
Zayif gosterecek seyler giymelisin.
Mesela arkadan uzun pelerinli bir elbise, önü dar olabilir, seni zayif gosterir.
Bunlari sakin giyme canim.
Hayirlisi insallah bulursun ya. Sizin dugun ne zaman??

Canim ben bunlari begenmedim. Mavi siyah elbise guzel ama 25 yasindasin. Bence sana uygun olmaz biraz kadinsi duruyor. Bende 25 yasindayim ben olsam tercih etmezdim bunlari .

Ahh sorma benim de ablamin dugunu var ve kafamdaki kiyafeti bulamiyorum. Sanirim diktirecegim eger bulamazsam ama vakit yeter mi bilmem.
Ben bunlari begenmedim, neden mi? Cunku senin kilon biraz var, bu sebeple bunlar ustunde egreti durur.
Zayif gosterecek seyler giymelisin.
Mesela arkadan uzun pelerinli bir elbise, önü dar olabilir, seni zayif gosterir.
Bunlari sakin giyme canim.
Hayirlisi insallah bulursun ya. Sizin dugun ne zaman??
1 ekim 10 ekim arasında 5 gün :D
Kına . Düğün , dış çekimleri 2kez nikah :)
Canım fotoğraf atsana fikir ver ..
Sen ne giyeceksin :D

Canim ben bunlari begenmedim. Mavi siyah elbise guzel ama 25 yasindasin. Bence sana uygun olmaz biraz kadinsi duruyor. Bende 25 yasindayim ben olsam tercih etmezdim bunlari .
Yaşlımı o_O
Evliyim. .
En büyük ablayım..
Ne giyeceğim ben :KK17:

3 7 ve 8 i çok beğendim canım :KK54: ama 8 in rengi farkli olmali gelinden rol çalmamak lazım tabi :63::KK45: tabi vucudunu sen daha iyi bilirsin kuzum göbüş sorunun varsa en alttaki gibi belden direk etek inen modeller daha iyi olur gibi o_O

Back
X