- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ekim 10 ekim arasında 5 gün
Kına . Düğün , dış çekimleri 2kez nikah :)
Canım fotoğraf atsana fikir ver ..
Sen ne giyeceksin![]()
Kızlar bide diktirmeyin bence hazırlar daha iyi oluryor sanki diktirince biyerlerinde potluklar illaki oluyor![]()
Sağol kuzum. .3 7 ve 8 i çok beğendim canımama 8 in rengi farkli olmali gelinden rol çalmamak lazım tabi
tabi vucudunu sen daha iyi bilirsin kuzum göbüş sorunun varsa en alttaki gibi belden direk etek inen modeller daha iyi olur gibi
![]()
Iste bulsam foto aticam zaten) ama benim ablamin 2 hafta sonra. Giydigimde foto atarim fikir veririm sana.
)) ama sizin de cok uzun suruyormus ya
![]()
Çok zarif. .
![]()
Bana en az 3 elbise lazım off
Oyyt cokmus yaa. Benim kina icin var setremsten almistim cok asil ve kibar bir abiye tarzi elbise. Ama bi düğün icin bulamadim bakalimbuluruz insallah..
Çok zarif. .
Hangi sitede canım?
Tamam teşekkür. .O elbise pınar Şems e aitti diye hatırlıyorum ben canım..
Ver ver..Esescim son 3 elbise güzel ama renk beyaz ya da krem olmasın geline ayıp olur :)
Çok güzel elbiseler var artık ama tesettürde fiyatlar abartı oluyor genelde..
Site önerebilirim istersen..
O kadar çok baktım ki..:)
Net alışverişini abartmis biriyim..
Bu biraz gelinlik gibi deģilmi yaw
Yaşlımı
Evliyim. .
En büyük ablayım..
Ne giyeceğim ben![]()
benmde eylülde kız kardeşimin düğünü var onun için elbise dikiyorum kendime.
Siyah giymiştim Nişanda ondan şe'ettim. .Canim buyuk abla olabilirsin ama genc bi ablasin simdi 32 falan olsan tamam derim. Biraz daha sade tek renk elbuselere bak agir olacagim diye buyuksu elbiselere gitme derim.
Ver ver..
Fotoğraf at![]()
Wuhhuuu harika. .benmde eylülde kız kardeşimin düğünü var onun için elbise dikiyorum kendime.
![]()
bunun fuşyasını. fuşya-siyah olacak. diktirme şansın varsa böyle bişey de olur
ayrıca şu modelleri de çok beğenmiştim;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu biraz gelinlik gibi deģilmi yawama kesimi güzel canım bu tarz bakabilirsin toto falan çıkmaz
![]()