• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi el atın :)

Hangisi güzel

• Ankete Katılan
    12
Wuhhuuu harika. .
Canım kaça diktiriyorsun?
Ben dikimi güzel bildiğim yok ..
Güvenemiyorum..
En güzeli hazır. .
Ama ne ?
ben kendim dikiyorum canım. kendimden başka hiçbir terziye güvenemem :cool::KK70:

madem güvendiğin dikim yapan yer yok minel aşk,moda nisa,pınar şems kalıpları çok güzel. içine sinerek sipariş verebilirsin

ben kendim dikiyorum canım. kendimden başka hiçbir terziye güvenemem :cool::KK70:

madem güvendiğin dikim yapan yer yok minel aşk,moda nisa,pınar şems kalıpları çok güzel. içine sinerek sipariş verebilirsin
Bakıyorum. .
Çok güzel elbiseler var. .
500 tl civarında. .
3elbise alsam 1.500
3tane şal (eşarp) ..
Çanta ayakkabı :KK70:
Kociş sağolsun :D

Hamarat hanım. .
Ben dikiş sevmiyorum. .
Sabır işi çünkü. .
:D :p

Dugun mekani falan da onemli tabi eger aynarim yerimde hic durmam diyorsan elbisen rahat olsun yoksa dugunde rezil olursun elbiseni cekistirip durursun
Oynayacağım :-)
Lüks bir yerde olacak :KK28:

Bak ben kinada bunu giyecegim insallah.

Etegi cok kırışık falan cikmis yeni cikardim kabindan ondan. Bi de foto yan donmus degistiremedim :-) :-)
20150822_135714.webp

8. sıradaki iyiymiş ama kalça varsa daha çok belli eder üstten dar alttan geniş modeller

8. sıradaki iyiymiş ama kalça varsa daha çok belli eder üstten dar alttan geniş modeller
Evet denemeden nasıl alacağım. .
Kalça 44 beden üst m l..
Offff kilolar. .

Canım aslında çok daha güzel kıyafetler var :KK19:Biraz kilon var galiba :oops:Basen mi var üst kısım mı ona göre bir seçim yapmalısın:KK19:Eğer basen varsa etek kısmı koyu rekn bir kıyafet seçmelisin ayrıca çok bol olmamalı:KK19:

Back
X