kızlar bi el atıverin şu işe

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
ben artık bu foruma bu derdimle yazmaktan bıktım ama bir çare bulamıyorum a dostlar. 3 yıllık bir ilişkim var ama sanırsınız 30 yıllık. başlarda aah ah ne güzeldi şimdi de kavga gürültü hakaret filan yok yanlış anlamayın ama o adam gitti yerine emekli bi amca geldi.
artık ne beni sevdiğini söylüyor ne bana sürprizler yapıyor ne de beni kaybetmekten korkuyor ama ilişkimizde sürüyor. biliyorum bi anlam veremediniz. konuyu konuşmaya gelince her şey yolunda gidiyor da ben aranıyormuşum gibi oluyor.
en basit örnek bugün dedim ki 2 ay yokuz şehir dışına gitcez görüşemicez bana sayılı gün çabuk geçer dedi bi akıl verin kızlar bu adamı nasıl eski kulak memesi kıvamına getircez ben işin içinden çıkamadım hadi bi el atıverin şu işe dostlar

bence ne kendini yor nede uzatmalı sevgilini yol ver gitsin

o da dile kolay yol verince geçilip gidilmiyor ki o kadar vahim mi durum ben buluruz bir yol demiştim ama tabi olaylara dışardan bakamıyorum ki

bende olayların derinliğini bilemiyorum ama daha şimdiden sorunlar varsa ilerde evlilik olduğunda tek taraflı yürütmek zorunda kalırsın diye düşündüm
buda çok zor bir iş olsa gerek

Hazır cevapmış ama hakkını yemeyelim şimdi.

bende de var bu sorun bazen ama ben kendimi geri cekiyorum sonra o zaten geliyor

ben kendimi nasıl geri çekeyim 1 sokak aşağıda oturuyor bende yurtta kalıyor gel diyince 1 gün bahane uydursam ztn ertesi gün okula gitcem belli bir şey napcam hiç bilemiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…