Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
antalya da bu fiyat için sdc 2 gün kalabilirsin sanırım ama uygun otel bulursanız Antalya ilk tercih olabilir .bodrum duyduğuma göre bitmiş diyorlar turizm açısından.Fethiye ve marmaris güzel yerlerdir.Malum konu balayı. .
Bütçe: 2,000 - 2,500 arası.
Yer : Bodrum, Marmaris, Fethiye, Antalya. .
Bunlara göre bana iyi bir yer, memnun kalacağımız bir yer var mıdır acaba
antalya da bu fiyat için sdc 2 gün kalabilirsin sanırım ama uygun otel bulursanız Antalya ilk tercih olabilir .bodrum duyduğuma göre bitmiş diyorlar turizm açısından.Fethiye ve marmaris güzel yerlerdir.
dedim ya oteline göre değişebilir ama genel balayı dediğinde fiyatlar biraz uçuk oluyor.Adam&eve balayı oteli mesela bu düzeydeki otellerin çoğu sizin verdiğiniz fiyat 1-2 gecelik oluyorHuuhhh . . ! 2 günlüğüne 1' er bin lira??? Çok fazla. O kadar olduğunu sanmıyorum. Bütçeyi de 3 bin liraya çıkardık
hangi tarihler için?
bende araştırıyorum canım. fiyatlar 2000 tlden aşağı değil maalesef güzel bi tatil istiyorsan herşey dahil.bodruma tatile cok gittim ama nedense herkes bodruma ölüp biterken ben pek fazla beğenmedim ya da bana göre değildi bilmiyorum aşırı kalabalık oluyo.sadece adı var bodrumun:) sanırım ben bunu sevmiyorum. Fethiye süpper ama orada da pek eğlence hayatı yok bodrum gibi . ama herşeyden uzaklaşmak için deniz kum güneş mükemmel bi yer .Antalya düşünüyorum bende balayı için baya bakıyorum netten. bi kaç otel var aklımda. antalya kemer de crystal aura beach resort burası olacak sanırım tercihimiz.ama hala araştırmaya devam tabi ki :)