Kizlar bi fikir bildirin :(

iddiafi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
153
50
13
30
Kizlar ilk hamilelikte 9 haftada bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum ilk oldugu icin hic bir tahlil istenmedim doktorum 2 ay adet gor gel yeniden tahlilleri yeniyelim daha sonra bakariz dedi , benimde kurtajdan sonraki adetim tam zamaninda oldu , lakin wimdi 2ci ay ve en son 20 kasim adet olmuwdum henuz biwey yok , dun test yaptim negatif cikti doktoruma dedim sinirlendi ki neden korunmadiz :( simdi kan testi vermeye gidicem bilmiyorum ne olacagi , simdi kan testi pozitiv olsa bebegimin kalbi yenidenmi durur ?yinemi kurtaj olurim?

Orası hiç belli olmaz canım kürtaj sonrası hiç korunmayıp hamile kalan ve sağlıklı hamilelik geçirenler var okuyoruz kk da ...bir kere oldu diye sürekli olacak diye birşey yok gönlünü ferah tut ...

Kürtajdan sonra 2-3 ay korunulması gerekiyor diye biliyorum. Doktor sinirleniceğine neden uyarmamış o zaman.

Uyarmisti canim sadece biz yunurtlama gunu olmayinca tam bi kere korunmatik o zamanda hemen kalkip yikanmistim

Canım nasip o zaman sen tedirgin olma belki düzensizleşmiştir belki gebesindir gayet sağlıklı geçer. Hiç canını sıkma herşeyin hayırlısı.

Nasibinde varsa olur bende bi düşük yaptım ikinci ay H amileydim çok şükür kızım sekiz yaşında hem sizinki ileri bu gebelik değilmiş çok ara vermeseniz de sıkıntı olmaz insallah hem eğer ki hamile iseniz stres zaten zarar verir biraz sakin olun

Onun ne,haddine,sinirlenmek,kendilerini,bişey sanıyor bu cogu doktorlar,bazen,boğasım,geliyo

bence dr abartmış , benım de 7 haftalık kalbı durdu alındı bebegımın ama dr hiç korunma vermedi , tamam hamile kalamadım ama dr bence fazla abartmış ,

sen inş hamileyim diye dua et ,sonrada bana dua et cnm

bence dr abartmış , benım de 7 haftalık kalbı durdu alındı bebegımın ama dr hiç korunma vermedi , tamam hamile kalamadım ama dr bence fazla abartmış ,

sen inş hamileyim diye dua et ,sonrada bana dua et cnm
InsAllah canim zaten Allahim kimseyi bekletmesin diye hep dua ediyorum insAllah seninde tez bi zamanda olur , evet doktor cok kotu konustu boyle hastalari kabul etmek bile istemiyorum filan , sonuc ne olursa olsun zaten bidaha gitmem ona , ilk bastan herseyin kotusun konusuyor ancak

InsAllah canim zaten Allahim kimseyi bekletmesin diye hep dua ediyorum insAllah seninde tez bi zamanda olur , evet doktor cok kotu konustu boyle hastalari kabul etmek bile istemiyorum filan , sonuc ne olursa olsun zaten bidaha gitmem ona , ilk bastan herseyin kotusun konusuyor ancak
Etmek istemiyorsa niye,doktor,olmuş herşey elimiz de mi allahım,ya ne olursa,olsun,sen,bi doktorsn,şikayet et,sende ara sağlık,bakanlığını

Kizlar ilk hamilelikte 9 haftada bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum ilk oldugu icin hic bir tahlil istenmedim doktorum 2 ay adet gor gel yeniden tahlilleri yeniyelim daha sonra bakariz dedi , benimde kurtajdan sonraki adetim tam zamaninda oldu , lakin wimdi 2ci ay ve en son 20 kasim adet olmuwdum henuz biwey yok , dun test yaptim negatif cikti doktoruma dedim sinirlendi ki neden korunmadiz :KK43: simdi kan testi vermeye gidicem bilmiyorum ne olacagi , simdi kan testi pozitiv olsa bebegimin kalbi yenidenmi durur ?yinemi kurtaj olurim?
kurtajdan sonra korunmak gerekiyo bi kac ay canim ama tutmussada tutmustr eskilerin bi lafo vardir dusugun bi ayaga icerdedir diye yani kolay hamile kalinr belkide kalmossindr icini ferah tut bu saglikli olur hamileysen.ama vucut halende duzene girmis olmayabilr belki normal gecikmedr bilemezsn

Kizlar sonuc 1.0 negatif , doktora soyledim ve daha onu istemedyimide soyledim cok kirildim ona

Kizlar ilk hamilelikte 9 haftada bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum ilk oldugu icin hic bir tahlil istenmedim doktorum 2 ay adet gor gel yeniden tahlilleri yeniyelim daha sonra bakariz dedi , benimde kurtajdan sonraki adetim tam zamaninda oldu , lakin wimdi 2ci ay ve en son 20 kasim adet olmuwdum henuz biwey yok , dun test yaptim negatif cikti doktoruma dedim sinirlendi ki neden korunmadiz :KK43: simdi kan testi vermeye gidicem bilmiyorum ne olacagi , simdi kan testi pozitiv olsa bebegimin kalbi yenidenmi durur ?yinemi kurtaj olurim?
BENDE KÜRTAJ OLDUM BİR KERE ADET OLDUM GİTTİM KORUNMANA GEREK YOK DEDİ SUAN KORUNMUYORUM İKİNCİ ADETİM DAHA GELMEDİ

Back
X