Uyarmisti canim sadece biz yunurtlama gunu olmayinca tam bi kere korunmatik o zamanda hemen kalkip yikanmistimKürtajdan sonra 2-3 ay korunulması gerekiyor diye biliyorum. Doktor sinirleniceğine neden uyarmamış o zaman.
Uyarmisti canim sadece biz yunurtlama gunu olmayinca tam bi kere korunmatik o zamanda hemen kalkip yikanmistim
InsAllah saat 4de sonuc bilinir bekle bekle gecmiyor
InsAllah canim zaten Allahim kimseyi bekletmesin diye hep dua ediyorum insAllah seninde tez bi zamanda olur , evet doktor cok kotu konustu boyle hastalari kabul etmek bile istemiyorum filan , sonuc ne olursa olsun zaten bidaha gitmem ona , ilk bastan herseyin kotusun konusuyor ancakbence dr abartmış , benım de 7 haftalık kalbı durdu alındı bebegımın ama dr hiç korunma vermedi , tamam hamile kalamadım ama dr bence fazla abartmış ,
sen inş hamileyim diye dua et ,sonrada bana dua et cnm
Etmek istemiyorsa niye,doktor,olmuş herşey elimiz de mi allahım,ya ne olursa,olsun,sen,bi doktorsn,şikayet et,sende ara sağlık,bakanlığınıInsAllah canim zaten Allahim kimseyi bekletmesin diye hep dua ediyorum insAllah seninde tez bi zamanda olur , evet doktor cok kotu konustu boyle hastalari kabul etmek bile istemiyorum filan , sonuc ne olursa olsun zaten bidaha gitmem ona , ilk bastan herseyin kotusun konusuyor ancak
kurtajdan sonra korunmak gerekiyo bi kac ay canim ama tutmussada tutmustr eskilerin bi lafo vardir dusugun bi ayaga icerdedir diye yani kolay hamile kalinr belkide kalmossindr icini ferah tut bu saglikli olur hamileysen.ama vucut halende duzene girmis olmayabilr belki normal gecikmedr bilemezsnKizlar ilk hamilelikte 9 haftada bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum ilk oldugu icin hic bir tahlil istenmedim doktorum 2 ay adet gor gel yeniden tahlilleri yeniyelim daha sonra bakariz dedi , benimde kurtajdan sonraki adetim tam zamaninda oldu , lakin wimdi 2ci ay ve en son 20 kasim adet olmuwdum henuz biwey yok , dun test yaptim negatif cikti doktoruma dedim sinirlendi ki neden korunmadizsimdi kan testi vermeye gidicem bilmiyorum ne olacagi , simdi kan testi pozitiv olsa bebegimin kalbi yenidenmi durur ?yinemi kurtaj olurim?
BENDE KÜRTAJ OLDUM BİR KERE ADET OLDUM GİTTİM KORUNMANA GEREK YOK DEDİ SUAN KORUNMUYORUM İKİNCİ ADETİM DAHA GELMEDİKizlar ilk hamilelikte 9 haftada bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum ilk oldugu icin hic bir tahlil istenmedim doktorum 2 ay adet gor gel yeniden tahlilleri yeniyelim daha sonra bakariz dedi , benimde kurtajdan sonraki adetim tam zamaninda oldu , lakin wimdi 2ci ay ve en son 20 kasim adet olmuwdum henuz biwey yok , dun test yaptim negatif cikti doktoruma dedim sinirlendi ki neden korunmadizsimdi kan testi vermeye gidicem bilmiyorum ne olacagi , simdi kan testi pozitiv olsa bebegimin kalbi yenidenmi durur ?yinemi kurtaj olurim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?