• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bi fikir verebilirmisiniz.

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.217
12.543
448
İyi geceler kizlar.bi sorum olacak.12 yil abi dedigim adami uzaktan uzaktan sevdim.o bunu hic bilmedi.(hissetmistir belki) her yil muhakkak dogum gununde msj atip kutlarim.yarin dogum gunu ama bu yaz dugunu oldu ve ben esi gorurde yanlis anlar diye cekiniyorum.ama omrum yettigince bu glenegi surdurmek istiyordum.benim kiymetlim o.abi diye hitap etmeye devam ediyorum.annemden kardeslerimdenn dostumdan bile kirilmisimdir ama beni kirmaysn tek insan o.halenn daha dualarimda... ona deger verdigimi bilsin istiyorum.ne yapayim msj atayimmi esi yanlis anlarmi.Tavsiyeleriniz icin.simdiden.tesekkurler

Yani dostane bir doğum günü mesajını yanlış anlamaz diye düşünüyorum eski sevgilisi değilsiniz sonuçta abi diye hitap ediyorsunuz. Fakat yine de nacizane bi fikir belirteyim evlenmiş adam yani irtibatı kesmek doğum günü bayram vs vesilesi ile de olsa msj atmamak görüşmemek sanki sizin açınızdan daha iyi olur gibime geldi. Yani irtibata geçilen an canınız yanmasın diye dedim tabi fikir ve akıl sizin.

Sizin için kıymetli olabilir de sizden kıymetli mi? Unutun artık. Hatırladığınızda canınız yanmıyor mu?

Kendisi akrabam.dugunune gitmeyince aradi niye gelmedin diye.bi bahane buldum.ona karsi duygularim artik yok ama.gercekten seviyorum onu.yani yakiniz

Sizin için kıymetli olabilir de sizden kıymetli mi? Unutun artık. Hatırladığınızda canınız yanmıyor mu?
Sadece gizli severek yillarim gitti.cok dua ettim kaderime yazilsinn diye olmadi.hatta nisanlanacagini ilk bana soyledi yasi kucuk ne diyorsun diye :) ama rabbim iyikide onu yazmamis.gonlumde simdi baska biri var

Onlar için sorun olmasa da sizin için sorun olmalı bu durum
12 yıl birini karşılıksız sevmek için çok uzun bir sure,üstelik adam evlenmiş
Kendiniz için hic endişelenmiyor musunuz?
Ben olsam korkardım nasıl unutacağım diye
Olmayacak bir şey için gelenek yaratmaya gerek yok

abi dediğiniz adamı uzaktan uzaktan sevmişsiniz eşi neden yanlış anlasın ki doğruyu anlar?
sizin duygularınız dostane mi hala sanmıyorum, öyleyse unutmak en iyisi. herkes için

Onlar için sorun olmasa da sizin için sorun olmalı bu durum
12 yıl birini karşılıksız sevmek için çok uzun bir sure,üstelik adam evlenmiş
Kendiniz için hic endişelenmiyor musunuz?
Ben olsam korkardım nasıl unutacağım diye
Olmayacak bir şey için gelenek yaratmaya gerek yok
Rabbim.karsima onu unutturacak birini cikardi sukurler olsun.ailem 23 yillik dostum bide o benim en deger verdigim insanlar.akrabam oldugu icin zaten surekli gorusurz o beni arar ben onu.en son o aradi niye dugunume gelmedin diye.duygularimdan haberi yok yani

Back
X