kızlar bi fikir verin bi el atın şu konuya....

sewal84

rüyalar gerçek olsa......
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
706
1
318
Ankara
kızlar dert değil küçük bi sorunum var k.validemlerle yakın oturuyoruz çok sık rahatsız etmez beni ama bu ara dozu kaçtı biraz malum bayram yaklaştı iş güç temizlik telaş var bugün bişeyler yapıodum saat 2 gibi aradı hadi gel oturalım börek yaptım dedi kırmak istemedim makinada tül var iş yapıorum bitsin gelirim dedim gittim akşama kadar oturdum bütün gün öldü tam kapıdan çıkıcaz eşimde yanımda yarın ben alışveriş ve kuaföre gitcem sende gel dedi bişey demedim ama yarın arar gel diye ben kırmayım dedikçe bu tarz şeyler tekrar etmeye başladı evde işimde var cuma günüde başka bi işim var c.tesi zaten arife günü iş miş yapılmaz ne deyim ben yarın arıyınca ayrıca sadece yarın deil sorun siz bu tarz emrivakilerde ne yapıyorsnuz nasıl cvp veriorsunuz fikir verirmisiniz?

Burada iletisim bozuklugu var.Sen eger kayinvalidene uygun bir dille isin oldugunu planlarin oldugunu soyleyemiyorsan kadinda senin evde caninin SIKILDIGINI yapicak birseyin olmadigini farzediyor olabilir. Uygun dille isleri yetistiremeyecegim anne mumkunse bayramdan sonra seninle program yapalim. Tam bayram oncesi ne olur ben temizligimi bitireyim ele gune rezil olmayayim de... Elbet anlayacaktir.

Son düzenleme:
Burada iletisim bozuklugu var.Sen eger kayinvalidene uygun bir dille isin oldugunu planlarin oldugunu soyleyemiyorsan kadinda senin evde caninin SIKILDIGINI yapicak birseyin olmadigini farzediyor olabilir. Uygun dille isleri yetistiremeyecegim anne mumkunse bayramdan sonra seninle program yapalim. Tam bayram oncesi ne olur ben temizligimi bitireyim ele gune rezil olmayayim de... Elbet anlayacaktir.
haklısın iletişim kopukluğu olablir ama her dakikamıda anlatmak durumunda değilimki onu yapıyorum bunu yapıyorum diye ayıca bugün işimi bırakıp geldiğimi biliyor ille söylemek mi lazım gelmiyorum diye bende bunu yapamıorum karşımdaki zorlamasın istiyorum

Ben kötü niyetli oldugunu düsünmüyorum sanırım seninle iyi gecimeye calısıyor emrivaki olarak algılama keske islerinin oldugunu söyleseydin.
Onun, yarın müsait misin? Ben kuaföre gidicektim, müsaitsen sende gel demesi gerekiyordu da cogu insan bu kadar ince düsünemiyor iste.

Ben kötü niyetli oldugunu düsünmüyorum sanırım seninle iyi gecimeye calısıyor emrivaki olarak algılama keske islerinin oldugunu söyleseydin.
Onun, yarın müsait misin? Ben kuaföre gidicektim, müsaitsen sende gel demesi gerekiyordu da cogu insan bu kadar ince düsünemiyor iste.
bende kötü niyet aramıyorum altında zaten ama işlerimi yetiştiremediğim için telaş yapıyorum bide sorsun istiyorum müsaitmisin değilmisin diye sonuçda 2 kişiyiz ama yinede kendime göre işlerim olyor benimde biraz düzenide sevdiğim için bayramda herşey tertemiz olsun istiyorum

burada kvnizinn değil sizin suçunuz var açık olmalısınız..kimse sizi zorla bir yere götürmez,getittiremez siz açık olmadığınız sürece(kibar,nazik olarak) daha çok canınız sıkılır,strese girersiniz...benim işim varsa açık açık söylerim işim var yoğunum başka bir zaman gidelim derim anlayışlada karşılarlar bu kim olursa olsun bu böyle..eğer zaten çok acil bir durumsa karşıdaki söyler ne olur sonra yapsan olmazmı böyle bir durum var diye o zaman bende anlayışlı olur işimi bırakır giderim...açık ve net olun..ters,zıt gitmeden annecim işlerim var bayram önü yetiştiremmem yoksa sonra gidelim demelisiniz,bunun başka çözümü yok...

akabe bunu cok begendi tsk.:)

Bana sorarsan canım kayınvalide senle vakit geçirmeyi seviyor.....Ama sormak aklına gelmiyor müsait mi diye....Sen de kibarsın...Kırılacağından korkuyorsun sanki gibime geldi.....Ama herkes senin gibi ince fikirli olmayabiliyor tabii:)
Madem işlerin var açıkça söyle..Hatta ben işim varsa ve de beni meşgul edecek insanlar varsa hemen işlerimi ve de üstüne de yalandan iş sayıyorum homurdanırcasına:1: Anlıyolar ki bunun vakti yok:1: Bu yöntem belki işine yarayabilir:34: İletişimsizlikten oluyor bunlar sorun etme halledersin canım:)

haklısın iletişim kopukluğu olablir ama her dakikamıda anlatmak durumunda değilimki onu yapıyorum bunu yapıyorum diye ayıca bugün işimi bırakıp geldiğimi biliyor ille söylemek mi lazım gelmiyorum diye bende bunu yapamıorum karşımdaki zorlamasın istiyorum

malesef canım. illaki söylemek gerekiyor. hem de her defasında.

Bende arkadaşLar gibi iLk etapta senin sıkıLıcağını düşündüğü için böyLe şeyLer yapmıştır diye tahmin ettim. Farkındaysan güzeL şeyLer için çağırıyor seni geL şu işimi yap demiyor ya da evine geLip seni eve tıkmıyor (: Birde her dakikamı anLatmak durumunda değiLimki demişsin biz kayınvaLidemLerden farkLı bir şehirde yaşıyoruz günde en az 2 kez teLefonda konuşuyoruz bazen 3 bazen 4 oLuyor biz aramadığımızda kızıyorLar :9: Bazen konuşucak bişey buLamıyoruz vaLLa ama naparsın işte aiLe sonuçta hoşgörmek Lazım..

Back
X