- 25 Ocak 2012
- 70
- 0
- 46
- Konu Sahibi oyuncakbebekkkk
-
lacivert şortun üstüne incecik askılı kırmızı mavili bir t-shırt , kırmızı bir düz veya beyaz çizgili babet ,beyaz kalın bir bilezik tamamdır çok güzel bir kombin yapabilirsin..
beyaz şortun üstüne de ;lacivert beyazlı puantiyeli herhangibir bluz olur altınada bluzun renginde bir sandalet olabilir canım..
Dolgu topukda olur tabiki :)
canım çok teşekkür ederim yardımın için yabikaç gün sonra erek arkadaşım gelicek ve bişey uyduramadım da stres yaptım hepten karıştırdım dolgu topuk ayakkabı giyme istiyorumda ne renk olr mavı ya da siyah olurmuki acep
mavi olur canım eger siyah giymek istiyorsan siyah bir bluz giymen gerekir..
bende şöyle bi tavsiyede bulunsam;
lacivert şort üstüne şifon krem ya da kırık beyaz şifon gömlek
altına krem dolgu topuklar ve pudra bir çanta
bende acemiyimdaha yeni olduğum için resim ekleme konusunda falan acemiyim kusura bakmaözel bi buluşma ise ben bunları tavsiye edrm ayakkabı bu burnu kapalı keten dolgu tpuklar var ya onlardan da olabilir mesela tabi saçlarda uzunsa iri dalgalı maşa
bnce şortun üstnüne salaş bişi gy çok tatlı görünüyo ön tarafını şortun içine sokarsın arka tarafı normal durur...
kemer takabilirsin... saçlarının sadece uçlarına maşa yap yani spor bi saç olsun...
beyaz gözlük tak ama kafanda dursun :) bak şu tarz bi kombn gbi tamamn aynı olmaz tbi...
Eki Görüntüle 500441
çok tatlı ya çok güzeller gömleğin rengine bayıldım ayrıca onun beyazı olur sanırım lacıvert şortun üzerine evet bende gözlüğü takım kafamda dursun diyodum aynanın karşısına geçtim de çok havalı duruyotamamen karar verim giyiniyim foto çekip koyucam buraya eseriniz diyerekten imaj maker larım benimm
ahahahaa ben çok severm gysi kombnlemeyi :) mutlaka hazırlanıp süslenince foto koy
dolgu topuk ayakkabı gy hem rahat, hem çok havalı
lacivert şortla beyaz yada krem bluz tarzı bişi gyebilrsin yada çok açık pudra rengi...
ama sakın straplez falan gyme hem altın hem üstün açıkta kalmasın hoş grnmüyo dediğim gbi salaş bişi gy eğer şortun yüksek belse incecik kumaştan sıfır kol ama kalın kollu beyaz çok hafif bol beyaz gömlek tarzı bişide gyebilirsin içine sokarsın belini kemer takarsın bde bolca parfüm sık ve tırnaklarına french yap:) çok takıp takıştrma btane kalın moda olan bilekliklerden bide kibar uyumlu bi küpe yeter kuzuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?