• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bi fikri verin :S

oyuncakbebekkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
70
0
46
bugün canım sıkıldı dolaşıyodum mağzalara göz gezdirdimgözüme takıldı 2 tane keten şort aldım birisi mavi daha doğrusu laciverte yakın koyu bi renk diğeri beyaz .ama hiç beceremediğim iştir kombin yapmak yardımcı olurmusunuz kızlar ne giyilir bu tarz şortların üzerine altına ayakkabı olarak tshırt sıfır kol gömlek topuklu ayakkabı topuksuz yakkabı babet sandalet herşey olur yeterki bi fikir verin ve tabi hangi renk uyar :17:

lacivert şortun üstüne incecik askılı kırmızı mavili bir t-shırt , kırmızı bir düz veya beyaz çizgili babet ,beyaz kalın bir bilezik tamamdır çok güzel bir kombin yapabilirsin..
beyaz şortun üstüne de ;lacivert beyazlı puantiyeli herhangibir bluz olur altınada bluzun renginde bir sandalet olabilir canım..
:16:

lacivert şortun üstüne incecik askılı kırmızı mavili bir t-shırt , kırmızı bir düz veya beyaz çizgili babet ,beyaz kalın bir bilezik tamamdır çok güzel bir kombin yapabilirsin..
beyaz şortun üstüne de ;lacivert beyazlı puantiyeli herhangibir bluz olur altınada bluzun renginde bir sandalet olabilir canım..
:16:

hmm evet düşününce çok tatlı duruyo canm çok teşekkür ederimm fikirlerin için çokk çok işime yarıycaklar :) topulu ayakabı gitmezmi altına ki acaba mesela dolgu topuk :44:

bende şöyle bi tavsiyede bulunsam; :D
lacivert şort üstüne şifon krem ya da kırık beyaz şifon gömlek
altına krem dolgu topuklar ve pudra bir çanta:D

Eklentiler

• $casa-rossi-rugan-mantar-dolgu-topuklu-ayakkabi-bej-103122-1-main (1).webp
    $casa-rossi-rugan-mantar-dolgu-topuklu-ayakkabi-bej-103122-1-main (1).webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 475
  • $Pudra-Renk-Canta-Modeli.webp
    $Pudra-Renk-Canta-Modeli.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 110
  • $pudra-rengi.webp
    $pudra-rengi.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 220
  • $hmprod.webp
    $hmprod.webp
    604 bayt · Görüntüleme: 99
daha yeni olduğum için resim ekleme konusunda falan acemiyim kusura bakma;) özel bi buluşma ise ben bunları tavsiye edrm ayakkabı bu burnu kapalı keten dolgu tpuklar var ya onlardan da olabilir mesela tabi saçlarda uzunsa iri dalgalı maşa;)

daha yeni olduğum için resim ekleme konusunda falan acemiyim kusura bakma;) özel bi buluşma ise ben bunları tavsiye edrm ayakkabı bu burnu kapalı keten dolgu tpuklar var ya onlardan da olabilir mesela tabi saçlarda uzunsa iri dalgalı maşa;)
bende acemiyim :1: evett erkek arkadaşımla 4ay sonra ilk defa görüşücez benim için çok özel çok şık olmak istiyorum görünce sen nolduuun ya desin :27: o yuzden alim ayağm birbirne karıştı :39:hmmm burnu kapalı dolgu topuk diyosun evet hiç aklıma gelmemişti mavili beyazlı bitane bulursam güzel olur sanırım üstüne de arkadaşın dediği gibi kırık eyaz bi gömlek ya beyaz mavi puantiyeli t shirt ya lacos tshirt ay ben karar veremicem bu gidişle anlaşılan :9:ve gözlük tabi bide gözlük uydurmam lazım :10:saçlarım uzun ama üçgen kesim ya da oval denir bu yüzden arkadan uzun duruyo ve çok gür değil :41:maşa yapıp hacimli mi göstersem düz bırakıp rahat mı etsem :1: ve son olarak makyaj tabi çok hafif tonlarda bi makyaj yapmayı düşünüyorum bakalım allah nasıp eder inşallah:16: kızlar çok mu konuştum kafanızı şışırdim :17:teşekkür ederimmmmm:16:

bnce şortun üstnüne salaş bişi gy çok tatlı görünüyo ön tarafını şortun içine sokarsın arka tarafı normal durur...
kemer takabilirsin... saçlarının sadece uçlarına maşa yap yani spor bi saç olsun...
beyaz gözlük tak ama kafanda dursun :) bak şu tarz bi kombn gbi tamamn aynı olmaz tbi...
$şort,,,,.webp

bnce şortun üstnüne salaş bişi gy çok tatlı görünüyo ön tarafını şortun içine sokarsın arka tarafı normal durur...
kemer takabilirsin... saçlarının sadece uçlarına maşa yap yani spor bi saç olsun...
beyaz gözlük tak ama kafanda dursun :) bak şu tarz bi kombn gbi tamamn aynı olmaz tbi...
Eki Görüntüle 500441

çok tatlı ya çok güzeller gömleğin rengine bayıldım ayrıca onun beyazı olur sanırım lacıvert şortun üzerine evet bende gözlüğü takım kafamda dursun diyodum aynanın karşısına geçtim de çok havalı duruyo :27: tamamen karar verim giyiniyim foto çekip koyucam buraya eseriniz diyerekten imaj maker larım benimm :52: :16:

çok tatlı ya çok güzeller gömleğin rengine bayıldım ayrıca onun beyazı olur sanırım lacıvert şortun üzerine evet bende gözlüğü takım kafamda dursun diyodum aynanın karşısına geçtim de çok havalı duruyo :27: tamamen karar verim giyiniyim foto çekip koyucam buraya eseriniz diyerekten imaj maker larım benimm :52: :16:

ahahahaa ben çok severm gysi kombnlemeyi :) mutlaka hazırlanıp süslenince foto koy:16:
dolgu topuk ayakkabı gy hem rahat, hem çok havalı:51:
lacivert şortla beyaz yada krem bluz tarzı bişi gyebilrsin yada çok açık pudra rengi...
ama sakın straplez falan gyme hem altın hem üstün açıkta kalmasın hoş grnmüyo dediğim gbi salaş bişi gy eğer şortun yüksek belse incecik kumaştan sıfır kol ama kalın kollu beyaz çok hafif bol beyaz gömlek tarzı bişide gyebilirsin içine sokarsın belini kemer takarsın bde bolca parfüm sık ve tırnaklarına french yap:) çok takıp takıştrma btane kalın moda olan bilekliklerden bide kibar uyumlu bi küpe yeter kuzuuuuuu:34:

ahahahaa ben çok severm gysi kombnlemeyi :) mutlaka hazırlanıp süslenince foto koy:16:
dolgu topuk ayakkabı gy hem rahat, hem çok havalı:51:
lacivert şortla beyaz yada krem bluz tarzı bişi gyebilrsin yada çok açık pudra rengi...
ama sakın straplez falan gyme hem altın hem üstün açıkta kalmasın hoş grnmüyo dediğim gbi salaş bişi gy eğer şortun yüksek belse incecik kumaştan sıfır kol ama kalın kollu beyaz çok hafif bol beyaz gömlek tarzı bişide gyebilirsin içine sokarsın belini kemer takarsın bde bolca parfüm sık ve tırnaklarına french yap:) çok takıp takıştrma btane kalın moda olan bilekliklerden bide kibar uyumlu bi küpe yeter kuzuuuuuu:34:

inşallah allah nasip ederde o gün gelir bu ayın 26sında burda olucak kızlar dua edin hayırlısıyla gittiği gibi gelsin sağ salim bende karşılıyım onu :14::106:evet canım straplez fazla açık olur bide eylul ayına göre hava da nasıl olur bilmiyorum ama şort giyilir heralde zaten çok fazla takı takıptakıştıran biri değilim uzun bi kolye kalın bileklik ve dediğin gbi uyumlu bi küpe ve gözlük ..ay çok mu oldu ne :9: alışverişe çıkıcam bu hafta içi yada sonu kıyafetlerimi de giyinmiş halini de koyarım fotoğraflarnı tabkde gitmeden son hazırlıklarımı da yaparım hemm :1:ya kızlar bu arada şortun altına çorap ten rengi çorap giymek istiyorum bu konuda bi önerisi olan varmı acaba renkli çorap sevmiyorum bide oyle çok cafcaflı oluyo gibi geliyo bana :44:yorumun için teşekkür ederim tatlm:16:

Back
X