- 8 Şubat 2021
- 129
- 321
- 23
- 30
- Konu Sahibi NuRrrrrrrr74
-
Erken yumurtluyor olabilirsinHayırlı geceler benim adetim bu ay neredeyse 3 gün sürdü hiç böyle olmazdı geri kalan günler az az lekelenme şeklinde oldu bugün 7. Günüm yoğun bi şekilde şeffaf akıntım oldu sizce yumurtlama olabilirmi ? Ilk defa bu kadar erken geldi bu ne akıntısı anlamadım
Sanırım öyle oldu bende ne biliyim bi ümitlenmistim bu kadar erken yumurtlama olmaz acaba gebelik belirtisi olabilirmi diyeErken yumurtluyor olabilirsin
Allah kalbine göre versin inşallahSanırım öyle oldu bende ne biliyim bi ümitlenmistim bu kadar erken yumurtlama olmaz acaba gebelik belirtisi olabilirmi diye
Amiin cümlemizin Allah razı olsun ❤Allah kalbine göre versin inşallah
Merhaba, 8 ay hamile kalmaya çalışan biri olarak söyleyim. Duymadıysan ovülasyon testi diye birşey var. Adet bitimden 1 gün sonra hergün yaptığın bir test çift çizgi çıktığında o gün senin yumurtlama günün. O gün ve akabinde ki 4 5 günü iyi değerlendirmen lazım. Ben adet döndü uygulamasından 6 ay takip ettim o şekilde yumurtlama günün olduğunu zannediyordum ama uygulamadan çok farklı günler de çıkıyordu. Her kişinin vücüdu kendine özel. Adet normalde 3 gün sürmemeli 5 7 gün arası normal. Hamile kalmaya çalışırken sitres yaptıysan etkilemiş olabilir. Eğer hamile kalmaya çalışıyorsun hemen bi ovülasyon testi al. 8 ay denedim zaman kaybı ovülasyon testi kullanmaya başladıktan 2 ay sonra kalabildim. Belki psikolojiktir bilemiyorum. Trendyoldan imkan varsa satın al sitres yapmadan çalışmalara Başla ovülasyon testi ile 3 ay sonuç alamazsan doktora görünmekte fayda varHayırlı geceler benim adetim bu ay neredeyse 3 gün sürdü hiç böyle olmazdı geri kalan günler az az lekelenme şeklinde oldu bugün 7. Günüm yoğun bi şekilde şeffaf akıntım oldu sizce yumurtlama olabilirmi ? Ilk defa bu kadar erken geldi bu ne akıntısı anlamadım
İlk hamileligimde benim yumurtlama donemim adetten hemen cikisti canım yani olabilirHayırlı geceler benim adetim bu ay neredeyse 3 gün sürdü hiç böyle olmazdı geri kalan günler az az lekelenme şeklinde oldu bugün 7. Günüm yoğun bi şekilde şeffaf akıntım oldu sizce yumurtlama olabilirmi ? Ilk defa bu kadar erken geldi bu ne akıntısı anlamadım
Merabalar teşekkür ederim uzun uzun anlatmışsınMerhaba, 8 ay hamile kalmaya çalışan biri olarak söyleyim. Duymadıysan ovülasyon testi diye birşey var. Adet bitimden 1 gün sonra hergün yaptığın bir test çift çizgi çıktığında o gün senin yumurtlama günün. O gün ve akabinde ki 4 5 günü iyi değerlendirmen lazım. Ben adet döndü uygulamasından 6 ay takip ettim o şekilde yumurtlama günün olduğunu zannediyordum ama uygulamadan çok farklı günler de çıkıyordu. Her kişinin vücüdu kendine özel. Adet normalde 3 gün sürmemeli 5 7 gün arası normal. Hamile kalmaya çalışırken sitres yaptıysan etkilemiş olabilir. Eğer hamile kalmaya çalışıyorsun hemen bi ovülasyon testi al. 8 ay denedim zaman kaybı ovülasyon testi kullanmaya başladıktan 2 ay sonra kalabildim. Belki psikolojiktir bilemiyorum. Trendyoldan imkan varsa satın al sitres yapmadan çalışmalara Başla ovülasyon testi ile 3 ay sonuç alamazsan doktora görünmekte fayda var
Ay hadi inşallah keşke sarı sulu gibi akintında olmusmusmiydu o dönemde sanırım iltihaptanmı neden bilemedim aslında adet öncesi olurdu bu akıntımİlk hamileligimde benim yumurtlama donemim adetten hemen cikisti canım yani olabilir
Yani imkan ve bütçeni bilmiyorum ama 50 tanesin 100 TL ye almıştım . Adet olarak daha düşük adetleri de var. Bende adet biriminden sonra 9 10. Günler hep oluyorxu yumurtlamaMerabalar teşekkür ederim uzun uzun anlatmışsınşimdi söyle söyleyeyim ovulasyon testini duydum ama açıkçası pahalı diye duymuştum oyuzden hiç almadım normalde akıntımdan takip etmeye çalışıyorum her ay yumurtlamamı ama bu ay bi değişik oldu yani adet bitimimden bi hafta 10 gün sonra falan olurdu böyle seninde bu kadar erken yumurtlama döneminin geldiği oldumu bide yoğun akıntım var
Böyle sümüksü bir yapısı vardı evet canimAy hadi inşallah keşke sarı sulu gibi akintında olmusmusmiydu o dönemde sanırım iltihaptanmı neden bilemedim aslında adet öncesi olurdu bu akıntım
20li paket 60 liraMerabalar teşekkür ederim uzun uzun anlatmışsınşimdi söyle söyleyeyim ovulasyon testini duydum ama açıkçası pahalı diye duymuştum oyuzden hiç almadım normalde akıntımdan takip etmeye çalışıyorum her ay yumurtlamamı ama bu ay bi değişik oldu yani adet bitimimden bi hafta 10 gün sonra falan olurdu böyle seninde bu kadar erken yumurtlama döneminin geldiği oldumu bide yoğun akıntım var
Teşekkür ederim maşallah ne güzel de olmuş ☺ inşallah alacağım bende bakalım20li paket 60 lira
Ben ilk kullanmamda hamile kaldım canm 1 senedir uğraşıyordum kullandığım ay hamile oldum herkese tavsiye ediyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?